Er det et forsikringsselskap som dekker pizza-drivere?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Pizza levering er ikke dekket i de fleste personlige bilforsikringer. Hvis du planlegger å få en jobb som leverer pizza med eget kjøretøy, må du finne en transportør som tilbyr innleid og ikke-eiet automatisk dekning i en kommersiell bilpolicy. Det er viktig å sørge for at du er dekket i tilfelle av en ulykke. Noen pizzafirmaer har egne forsikrede kjøretøyer som leveringsdrivere bruker.

progressiv

Progressive tilbyr pizza levering kjøretøy forsikring. Politikken kan tilpasses for å reflektere bruk av kjøretøyet på sesongen og off-season, inkludert ganger når du ikke skal levere pizza. Det er visse rabatter som tilbys som kan gjelde for deg. Progressiv gir fleksible betalingsmåter, inkludert en online regningstjeneste. Progressiv er en av de største kommersielle kjøretøy forsikringsselskaper i nasjonen. Selskapet har en A + vurdering fra A.M. Best, et selskap som tilbyr kredittvurderinger og finansiell informasjon for selskaper innen forsikringsbransjen. Progressive driver en kundeservice-hotline 24 timer i døgnet, syv dager i uken.

Sunderland Forsikring

Sunderland Insurance Services, Inc., er en overskuddsmegler lisensiert i California, men tilbyr dekning i alle delstater, men Connecticut, Delaware, Iowa og Oklahoma. Den hyrede og ikke-eide Autopolitikken spesialiserer seg på vanskelige situasjoner som andre selskaper utelukker, inkludert pizzaleverandører. Dekningen utelukker en garantert leveringstid. Dekningsgrensene er $ 100 000 til $ 5 millioner, fra og med juni 2011. Sunderland Insurance bruker kun A.M. Beste "A" rangert nasjonale forsikringsselskaper.

International Property & Casualty Insurance Brokers av NV, Inc. (IPC)

IPC har en innleid og ikke-eiet automatisk dekning som er tilgjengelig for pizzaleverandører. Det gir lavere minimums premier og fradrag. Policy grensene er fra $ 100.000 til $ 1 million, fra juni 2011. IPC gir dekning i alle stater unntatt New Hampshire. Dekningen er høyere enn leveringsdriverens personlige bilpolicy. Premie starter på $ 2700. Selskapet ble grunnlagt i 1996 og er en A.M. Beste A + karakterisert transportør.

Crump Property & Casualty

Crump Insurance er landets største forsikrings grossist, og tilbyr landsomfattende dekning med unntak av Alaska. Selskapet har 27 kontorlokaler i USA og Bermuda. Den hyrede og ikke-eide automatisk dekningspolicyen gir en lav minimums premie som begynner på $ 1200, fra og med juni 2011. Minimumsfradragsberettiget er $ 2500, men kan fravikes dersom det er gyldig og collectible eid-automatisk dekning på plass.