Betydningen av internasjonal markedsføringsstrategi

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Amerikanske selskaper har lagt merke til den akselerere økonomiske veksten i land over hele verden og har lagt stor vekt på å dra nytte av disse veksttrender. Internasjonal markedsføring krever grundig markedsundersøkelse fordi kundenes behov og preferanser kan være ganske forskjellige fra land til land. Ikke alle produkter eller tjenester merket "American" er en automatisk suksess i utlandet. Men de grunnleggende prinsippene for strategisk markedsføring planlegging gjelder - bring innovasjoner til markedet som gir forbedret fordeler til kundene dine og sørg for at du effektivt kommuniserer disse fordelene til dine målkunder.

Emerging Markets Overseas

Amerikanske selskaper som distribuerer en internasjonal markedsføringsstrategi, søker å dra nytte av den enorme økonomiske veksten som foregår i land som Kina og India. I en MSNMoney.com-artikkel forutslo Citigroups globale sjeføkonom at Kina vil ha den største økonomien i verden innen 2020, da han overtar USA. I 2050 vil Citigroup forutse at India vil dukke opp som den største økonomien etterfulgt av Kina, med USA som faller til tredje plass.

Konkurransefortrinn av amerikanske selskaper

Teknologi - særlig industrielle applikasjoner - er et av områdene hvor mange amerikanske selskaper utmerker seg og har en klar konkurransefortrinn over selskaper de konkurrerer med i andre land. Amerikanske selskaper som bringer teknologiske løsninger til oversjøiske markeder, finner sine produkter og tjenester mottatt entusiastisk av både forbrukere og forretningskunder.

Motvirke langsommende vekst

Bedrifter i noen bransjer i USA har funnet ut at vekstraten på deres tradisjonelle markeder er avtagende eller til og med stillestående. For å opprettholde den omsetningsvekst som selskapet har oppnådd tidligere, er det nødvendig å bygge den internasjonale siden av virksomheten. For børsnoterte selskaper kan langsommere vekst i resultat per aksje føre til en fallende pris for selskapets aksje.

Å inngå markeder før konkurrentene gjør

En første-til-markeds fordel betyr at bedriftens varer eller tjenester kommer til et nytt marked eller markedssegment i forkant av konkurrentene dine. Over tid kan et selskap miste denne fordelen innenlands når nye konkurrenter oppstår og begynner å få markedsandel. Men internasjonale markeder for de samme produktene eller tjenestene kan ikke utnyttes.Selskapet kan være en trailblazer i det nye internasjonale markedet og raskt bygge inntekter der.

Bedre utnytte produktiv kapasitet

Å bygge internasjonalt salg gjør det mulig for et produksjonsfirma å øke sin fabrikkutnyttelse og redusere produksjonskostnadene for selskapet som helhet, fordi faste driftskostnader nå er fordelt på flere produserte enheter. Dette kan være spesielt fordelaktig dersom selskapet har overbygd sin innenlandske kapasitet i forventning om økte salgsmuligheter som ikke fantes. Uten mulighet for internasjonalt salg, ville alternativet stenge ned fabrikker, selge utstyr og legge av arbeidere.

Synergier mellom innenlandske og utenlandske operasjoner

En vellykket internasjonal markedsføringsstrategi gir synergistiske fordeler som styrker organisasjonen som helhet. Ved å etablere salgstransaksjoner i utlandet kan selskapet oppdage muligheter for å spare kostnader ved å ha noen av produksjonen eller samlingen av produkter gjort i det fremmede landet hvor arbeidskraftskostnadene er lavere. Selskapets internasjonale tilstedeværelse kan åpne opp muligheter for å sikre råvarer til gunstige priser for både sine amerikanske og internasjonale produksjonsaktiviteter.