Hva slags penger kan en selvstendig næringsdrivende rørlegger gjøre årlig?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Selvstendig næringsdrivende rørleggere er eksperter på å fikse lekkede rør, tilstoppede toaletter, defekte septiktanker og alle andre vvs-relaterte problemer. I motsetning til rørleggere som arbeider som ansatte for rørleggerarbeid, er selvstendig næringsdrivende rørleggere sine egne sjefer. De trenger år med trening, inkludert timetimer og arbeidsopplevelse, for å kvalifisere. Den typen penger du kan gjøre som selvstendig næringsdrivende rørlegger, avhenger av hvor du jobber, nivået på erfaring og de timene du legger inn.

Stillingsbeskrivelse

Alle som noensinne har hatt et ødelagt toalett eller kjellerlekkasje vet viktigheten av å ha en dyktig rørlegger. Disse personene jobber vanligvis regelmessige åpningstider fem dager i uken, men noen kan legge til ekstra timer i helgen. De jobber i både bolig og kommersielle omgivelser. Rørleggere må være oppmerksomme på visse sikkerhetsproblemer, og jobben kan være fysisk krevende. En typisk dag kan omfatte å reparere et lekkende rør, fikse et toalett, installere rørleggerarbeid, behandle vann og andre relaterte oppgaver.

Trening

For å bli en mester rørlegger, må du først fullføre et rørleggerarbeid sertifiseringskurs på et felleskole eller yrkesskole. Dette faller vanligvis sammen med et lærlingsprogram, som vanligvis varer to til fem år. Master rørleggere trenger ytterligere fire eller fem års praktisk erfaring og må bestå av en serie statlig godkjente eksamener som tester sin kunnskap om statlige og lokale VVS-koder. Stater er forskjellige i de spesifikke kravene til master rørleggere, så sjekk med statens arbeidsstyrke for spesifikke detaljer.

Lønnsomfang

Selvstendig næringsdrivende rørleggere gjør vanligvis mer enn rørleggere som nettopp har startet og leies ut av et selskap. Ifølge utdanningsportalen kan en master rørlegger med fem til ni års erfaring forvente mellom $ 37.085 og $ 56.000 i året. Lønnen til en rørlegger med mer enn 20 års erfaring varierer fra $ 43.790 til $ 74.700 i året. I gjennomsnitt tjener selvstendige rørleggere høyere årlige inntekter enn de som ikke er selvstendig næringsdrivende, ifølge utdanningsportalen.

betraktninger

Selvstendig næringsdrivende har fordelen av ikke å svare på noen andre enn sine kunder, men dette kommer med visse utfordringer. Som andre selvstendig næringsdrivende, må selvstendig næringsdrivende rørleggere generelt finne ut sine egne helse-, pensjons- og forsikringsplaner fordi de ikke har en arbeidsgiver som tilbyr disse tingene for dem. Selvstendig næringsdrivende rørleggere har også vanligvis mye av eget utstyr, som vanligvis kan skrives ut som virksomhetsutgifter i skattesesongen.

2016 Lønnsopplysninger for rørleggere, pipefittere og dampkokere

Rørleggere, pipefitters og steamfitters tjente en gjennomsnittlig årslønn på $ 51.450 i 2016, ifølge U.S. Bureau of Labor Statistics. På den lave enden tjente rørleggere, pipefitters og steamfitters en 25 prosentpoengslønn på $ 38.530, noe som betyr at 75 prosent tjente mer enn dette beløpet. Den 75. percentile lønnen er $ 68.770, noe som betyr at 25 prosent tjener mer. I 2016 var 480 600 personer ansatt i USA som rørleggere, pipefittere og dampfittere.