Betydningen av ansattes troverdighet på arbeidsplassen

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ansattes relasjoner er en kontinuerlig utfordring for bedrifter med store eller mangfoldige arbeidsstyrker. Et aspekt av arbeidsplassrelasjoner er troverdighet hos medarbeidere, som refererer til hvordan arbeidstakere oppfatter ledere og om de stoler på dem. Både materielle og immaterielle faktorer demonstrerer hvorfor arbeidsgivere bruker tid og penger til kommunikasjon og ansvar i å håndtere ansattes relasjoner og skape troverdighet hos medarbeiderne.

Motivasjon og effektivitet

Medarbeidernes troverdighet har en svært reell innvirkning på en bedrifts bunnlinje på grunn av den innvirkning det kan få på arbeidernes motivasjon og effektivitet på arbeidsplassen. Arbeidere som stoler på sine overordnede og har en følelse av respekt for bedriftens lederskap, er mer sannsynlig å bruke seg til oppgaver og gjøre innkvartering for å fremme samarbeid og felles mål snarere enn personlige prestasjoner og milepæler. Når ledere aksepterer ansvar for sine feil og viser at de oppriktig verdsetter ansatte, appellerer de til et etisk rettsforhold som vil oppfordre ansatte til å tilegne seg oppgaver og forbedringer.

Ansatte Retention

Et område hvor medarbeidernes troverdighet har en konkret effekt på en bedrifts bunnlinje, er innen rettssikkerhet og omsetningsrenter. Medarbeiderens troverdighet oppfordrer lojalitet som arbeidere som stoler på sine ledere, er mer sannsynlig å bli hos et selskap og mindre sannsynlig å bli misfornøyde og søke arbeid andre steder, noe som betyr at bedrifter som kan skape medarbeiderens troverdighet, trenger å bruke mindre penger på rekruttering og trening av erstatningsarbeidere. Det holder også erfarne arbeidere på arbeidsplassen der de kan få kollegaer til gode og lære nye ansatte ved deres eksempler og gjennom veiledning eller formell instruksjon.

logistikk

Arbeidsplasser som inkluderer høyt ansattes troverdighet, har færre logistiske problemer å håndtere på en gjentakende måte. Klare, ærlige kommunikasjoner er sentrale for å bygge og opprettholde medarbeiderens troverdighet. Når en arbeidsplass har åpne kommunikasjonslinjer mellom ledere og ansatte, tillater det en fri strøm av informasjon. Ansatte forstår deres roller i organisasjonen og hva ledere forventer av dem. Medarbeidernes troverdighet tillater arbeidstakere å henvende seg til ledere med spørsmål i stedet for å ta forutsetninger eller vente på at informasjon skal komme til dem.

Kunderelasjoner

Medarbeidernes troverdighet på arbeidsplassen påvirker måten bedriftens ansatte samhandler med kunder og potensielle kunder, som oppstår når arbeidstakerne føler seg trygg på å overføre informasjon til klienter uten å bekymre seg om nøyaktigheten av hva en leder har oppgitt eller bestilt. En bedriftskultur som inkluderer troverdighet hos medarbeider, vil trolig også forbedre kundeservicen på andre måter, for eksempel kundeservicerepresentanter som vet hvor de skal finne svar og være villige til å godta ansvar for personlige feil eller mangler.