Hvordan skrive et estimat for en malingsjobb

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Du har ferdigheter, utstyr og klienter. Skrive et estimat for en malingsjobb og finne ut tallene, slik at du får gode penger og klienten betaler en rettferdig pris, er ikke så vanskelig. Det er ingen magisk formel, men noen retningslinjer vil hjelpe deg med å skrive et godt tilbud og få jobben.

Skrive et estimat for eksisterende konstruksjon

Vis opp på tid for avtale med klienten. Mens det ikke er nødvendig å kle seg - kan du være kledd på en dags maleri - prøv å være pent, punktlig og behagelig. Gå jobben med klienten og ta notater mens du svarer på spørsmål og bekymringer.

Figur tid og materialer. Dette er den vanligste og enkleste måten å finne ut på kostnadene dine og anslå hvor mye du vil gjøre. Mens du ser over jobben, anslår du hvor mye maling og materialer du trenger. Ikke glem primer, sandpapir, spesialverktøy, malerens tape, løsemidler og annet materiale du må gjøre arbeidet godt og faglig. Hvis du ikke er sikker på om det vil ta 7 liter eller 8 liter, ta feil på siden av forsiktighet og anslår at det vil ta mer maling enn mindre. Hvis du overvurderer materialene, kan du enten ta det som en liten ekstra fortjeneste på jobben, eller for brownie poeng med klienten, gi ham en rabatt på slutten av jobben. Noen ganger vil små detaljer som dette imponere folk, og du vil være mer sannsynlig å få henvisninger til andre jobber.

Beregn hvor mye tid det tar deg å fullføre jobben, inkludert opprydding og få alt satt sammen igjen. Det er ingen formel for hva du vil belaste per dag, eller per time på små jobber. De rådende prisene for ditt geografiske område, hvor mye du trenger å gjøre, hvor dårlig du vil ha jobben - alle disse figurer i hva du bestemmer deg for å lade. Bare du kan anslå hvor lang tid det vil ta, basert på erfaring, å male et hus. Husk at noen kunder vil kaste bort det billigste budet, og tenker at maleren vil kutte hjørner for å tjene nok penger. De fleste klienter får mer enn ett anslag, og det er mest sannsynlig at du får jobben i mellomkurs i pris. Et bud som er betydelig lavere, eller betydelig høyere enn andre anslag, vil trolig bli kastet.

Ta hensyn til gass og kjøretid og andre forretningsomkostninger som verktøy, forsikring, skatter og vedlikehold av kjøretøy. Disse koster alle kutt i fortjenesten, og hvis du ikke kan betale regningene dine og vedlikeholde utstyret, kan du ikke gjøre en god jobb.

Skriv et detaljert estimat, gi en kopi til klienten og hold den andre kopien med notatene dine. Ta med alt prep du skal gjøre, antall malingbelegg, om du vil bruke primer, og gi en liste over typer maling du skal bruke. Jo flere detaljer jo bedre, da det vil hjelpe en klient til å velge en maleren, og de fleste setter pris på full avsløring i et estimat. Gjør det klart hvem som tar ansvar for å flytte møbler, vindubehandlinger og rydde opp. Inkluder også omtrent hvor mye tid det tar og når du er tilgjengelig for å starte.

Skriver et estimat for nybygging

Skrive et malingestimat for nybygging er litt annerledes. Vanligvis har du å gjøre med den generelle entreprenøren eller byggmesteren, og nybygging er oftest estimert på kvadratmeter basis, ofte fra tegninger. Du må finne den rådende kvadratmeterprisen for ditt område ved å spørre selgeren på din malingforsyningsbutikk eller snakke med andre maleri-entreprenører. Prisen vil variere, avhengig av om det er et grunnleggende hjem eller et tilpasset hjem.

Bestem kvadratfotprisen og finn ut kostnadene nøye. Anslå hvor mye maling og materiale du trenger, din lønnskostnad og kostnaden for forsikring og relaterte utgifter. Sammenligne kvadratfotoppgørelsen med tid og materialestimat. De burde ikke være for forskjellige fra hverandre. Hvis det er stor forskjell, gå forsiktig over tallene dine og prøv å avgjøre hvor avviket er.

Åpne en konto hos en god malingbutikk og forhandle om den beste prisstrukturen du kan. Å ha en konto hos en god full-service malingbutikk vil holde kostnadene lavere og en kostnadskonto kan være svært nyttig når kontantstrømmen er avbrudd.