Hva er pligter til organisasjonsoffisorer?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

For å kunne kjøre mange organisasjoner effektivt, er det nødvendig med et styrende organ av valgte representanter. Standard blant disse stillingene er at presidenten, visepresident, kasserer og sekretær. I tillegg legges andre kontorer basert på organisasjonens behov. Historikeren og parlamentarikeren er andre stillinger som ofte finnes i mange organisasjoner.

President

Presidenten til en organisasjon er det valgte hodet. Hennes ansvar omfatter presiding over møter, å holde medlemmer og diskusjoner om oppgave, koordinere aktiviteter, utnevne enkeltpersoner til komiteer og oppmuntre til deltagelse av alle medlemmer og tilknyttede selskaper i organisatoriske aktiviteter og mål. Presidenten er den høyeste posisjonen i en organisasjon og ideelt sett en modell for andre.

Visepresident

En visepresidents mest bemerkelsesverdige rolle er å forutsette stillingen som president i hennes fravær. Andre roller kan variere i samsvar med regler og morer i en organisasjon. Vanligvis hjelper vicepresidenten presidenten i utførelsen av hennes offisielle rolle og fungerer som en rollemodell også.

Sekretær

Sekretæren i en organisasjon er ansvarlig for alle opptaksfunksjoner. Han forbereder og leser protokollen fra hvert møte, gir møteordninger for presidenten og / eller medlemmene, teller og registrerer noen stemmer og valgresultat, håndterer offisiell korrespondanse, sender ut meldinger om møter og oppbevarer journaler om medlemskap. Sekretærens kontor er avgjørende for at mange organisasjoner fungerer.

Kasserer

En kasserer håndterer alle monetære forhold i en organisasjon. Hun er ansvarlig for å holde de økonomiske regnskapene i kapittelet, akseptere penger på vegne av organisasjonen og deponere den på riktig sted. I noen organisasjoner overvåker kasserer også innsamlingsinitiativer.

Historiker

Ikke alle organisasjoner har eller krever en historiker. For de som gjør det, er deres historiker ansvarlig for å opprettholde en levende historie i organisasjonen. De registrerer detaljer om organisatoriske aktiviteter, tar bilder og på annen måte opprettholder en fortelling av organisasjonen.

parlamentariker

Parlamentarikarens jobb er å opprettholde orden. En parlamentariker anbefaler president og andre medlemmer om parlamentarisk prosedyre om beslutningstaking, avstemning, organisatoriske regler og mer. I USA er parlamentariske prosedyre diktert av Roberts ordrebestemmelser, og parlamentarikeren forventes å ha en kopi på hånden på alle møter. Siden parlamentarikeren antas å være velbevandret i saken, er han det endelige ordet om møteprosedyrer.

Anbefalt