Hvordan feire tiende årsdagen for en liten bedrift

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et 10 års jubileum gir deg den ideelle muligheten til å gi alle beskjed om at bedriften din er blomstrende etter et tiår med å være i virksomhet. Feiringen kan være like enkel som å dedikere en vegg i resepsjonen til selskapets siste 10 års suksess, eller som ekstravagant som å holde en temmelig bash for kunder, ansatte og medarbeidere.

Lag en tidslinje

Bruk bedriftens historie, produktutdrag og bilder for å lage en tidslinje som går gjennom de ti årene bedriften har hatt i virksomheten. Bruk tidslinjen på nettstedet ditt, linker til nyheter, bilder eller annen informasjon som forsterker oppføringene dine på tidslinjen. Begynn 10 dager før en stor feiringsaktivitet, bruk informasjonen du avdekker for å legge ut en interessant melding per dag på dine sosiale medier for å generere interesse.

Vert en fest

Planlegg et 10-års jubileumsfesten og inviter dine beste kunder, leverandører, leverandører og forretningsforbindelser. Server mat og drikkevarer, og la folk få vite at du vil gi bort 10 av bedriftens produkter eller tjenester under festen for å oppmuntre folk til å delta. Planlegg en kort seremoni som fremhever viktige milepæler, for eksempel å vise utviklingen av selskapet for hvert av de siste 10 årene. Gjenkjenne ansatte som har vært med bedriften din hele tiden. Fremme festen gjennom invitasjoner som bruker et design med "10" sammen med firmaets navn og logo for å lage en visuell uttalelse.

Sett pris

Tilbyr en tilbakekallingsfremmende kampanje med priser det samme som når virksomheten din begynte å øke salget og tiltrekke seg nye kunder. Hang fargerike bannere i virksomheten din og på gaten som sier "10 års jubileumsprisreduksjon." Begrens tilbakeføringen til jubileumsdatoen, en helg eller bare noen få dager for en oppfordring til handling som tvinger folk til å stoppe i løpet av den tiden. Dekorer med ballonger med "10" på dem for å trekke oppmerksomheten til suksess.

Har en Giveaway

Annonser en stor giveaway som en del av ditt 10 års jubileum. For eksempel, et bakeri i Chicago ga single boxed cupcakes bort til alle som stoppet av på deres 10 års jubileum. De sendte også ut pressemeldinger for å la alle vite at de gjorde det for å tromme opp gratis dekning av kampanjen.

Gi tinn eller aluminium

Send et salgsfremmende produkt i tinn eller aluminium - tradisjonelle materialer som brukes i gaver til 10 års jubileum - for å minne kunder, leverandører og forretningsforbindelser om din suksess. Skriv ut firmanavnet, logoen og "10 års jubileum" eller "Feire 10 år i virksomhet" på elementet for å styrke jubileumsmeldingen.

Fokus på ansatte

Planlegg en ansatte-bare feiring for å øke moralen og vise takknemlighet. Hold arrangementet på et nærliggende feriested eller en fornøyelsespark, og inviter medarbeiderens familiemedlemmer til å delta på moroa. Du kan også imøtekomme en middag og holde en liten prisutdeling for å takke de som har vært med selskapet i hele 10 år.

Anbefalt