Arbeid Bestill Vs. Faktura

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Arbeidsordrer og fakturaer er begge deler av papirarbeidet som bedrifter bruker når de tildeles og betaler for prosjekter. En arbeidsordre lister og tildeler de nødvendige oppgavene. Fakturaen er regningen for arbeidet.

Arbeidsordre

En arbeidsordre er en formell skriftlig forespørsel. Det staver ut nøyaktig hva som må gjøres, hvem skal gjøre det og hvem får regningen. Oracle brukerstøtte sier at en arbeidsordre kan være ekstern - noe som et selskap sender til en entreprenør - eller brukes internt. En regnskapsavdeling kan for eksempel åpne en arbeidsordre med IT-avdelingen for å få noen oppgraderinger gjort på datamaskinen. Bedrifter har vanligvis et system for arkivering og sporing av arbeidsordrer.

Fakturaen

Det er ikke behov for en faktura når arbeid er gjort internt. Fakturaen kommer til spill når en utenforentreprenør gjør arbeidet. Regnskapsførerens nettsted sier at entreprenøren sender en faktura som bryter arbeidet ned i individuelle oppgaver, priser per oppgave og total kostnad. Det står også vilkårene, for eksempel på 30 dager.