Hva er Financial Management Experience?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Finansiell styring refererer til styring og drift av en finansinstitusjon, for eksempel en finansiell tjeneste, bankinstitusjon, investeringstjenester og finansiell rådgivning. En lederstilling er ofte gitt etter omfattende erfaring med et selskap eller på grunn av tidligere erfaring med å styre og veilede ansatte i finansbransjen. Å ha erfaring med økonomisk styring er viktig for noen arbeidsgivere og er nødvendig for noen økonomiske sertifiseringsprogrammer.

General Financial Management

Finansiell styring er en karriere for de som liker å jobbe tett med folk i finansbransjen. Finansielle ledere utarbeider årlige budsjettrapporter, sporer investeringer, lager budsjetter og implementerer kontanthåndteringsstrategier som gjør at selskapet kan nå sine økonomiske mål. Ledere som arbeider i bankene er ansvarlige for å styre tellere, godkjenne personlige og forretningsmessige lån, og bistå kunder med personlige økonomiske kontoer og problemer.

Spesialisert erfaring

Flere spesialiserte jobber er tilgjengelige for økonomiske ledere som krever mer spesifikk opplæring og erfaring. Disse inkluderer posisjoner som fokuserer på myndigheter, økonomiske lover og jurisdiksjoner, økonomisk vekst og planlegging, og med budsjett og regnskap for privat sektor. Folk som jobber med regnskapsstyringsstillinger jobber også med lønns- og administrasjonsutvikling.

Erfaringsrolle

Arbeidserfaring kan være mer verdifull for noen arbeidsgivere enn utdanning, ifølge US Bureau of Labor Statistics. Dette gjelder særlig for filialforvaltere som arbeider i bankinstitusjoner - dette er vanligvis fordi de er kjent med filialens virksomhet, herunder styringspolitikk.

Erfaring og sertifisering

Erfaring med finansiell ledelse kan være nødvendig for å skaffe profesjonell sertifisering, som kan bidra til å lande høyere betalende stillinger. For eksempel, Chartered Financial Analyst sertifisering fra CFA Institute, Certified Treasury Professional legitimasjon fra Association for Financial Professionals og Certified Management Accountant betegnelse fra Institute of Management Accountants krever arbeidserfaring. Disse sertifiseringene kan føre til bedre sysselsettingstitler og en høyere årslønn.