Hvilke rekvisita er det nødvendig for et kontor?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Riktig forsyning er nødvendig for at et hvilket som helst kontor skal fungere jevnt. Alle kontorer, fra små hjemmebaserte bedrifter til store selskaper, trenger skjemaer og skrivesaker, arkiveringsartikler, penner og blyanter og grunnleggende pultverktøy. Postkiosk forsyninger, samt kjøkken og toalettartikler, er også nødvendig. Noen kontorer vil trenge spesialitet forsyninger relatert til deres virksomhet, men de grunnleggende kontorrekvisita vil forbli de samme.

På skrivebordet

Kjøp juridiske pads, notatblokker, kompositionsbøker eller annet skrivepapir. Få svarte eller blå penner og røde penner. Blyanter er også nyttige. Highlighters og markører er påkrevd, men spesialpapirverktøy som en markør for porselen eller tavler er valgfrie. Ta med kalenderen, forretningsskjemaer og en avtalebok.

Filmapper, hengende mapper og faner og innlegg er nyttige. Bindere og voksende lommebøker er valgfrie, men tilbyr alternativer til arkivering. Få et utvalg av klebrig notater, inkludert flagg og faner.

Hold en forsyning av forbruksvarer ved hånden, for eksempel papirclips, stifter, tape, gummibånd, bindemiddelklemmer, trykknåler, streng og lim. Pass på at du har en arbeidsstifter og en tape dispenser. Hold en tre hulls slag ved siden av arkivet, og vær sikker på at du har saks og linjal. Inkluder kopimaskinpapir, blekkpapir, laserpapir, toner og blekkpatroner.

I postrommet

Skrivesaker inkluderer visittkort, brevhode og konvolutter trykt med firmanavn og adresse. Bare visittkort og brevpapir trenger telefonnummer, faks og e-postinformasjon. Vanlige brevkuponger, returkupongkuverter, og et utvalg av størrelser Kraft-konvolutter og bokser er nødvendig for kontorpostkalenderen. Ha boblepakke, skum peanøtter, plast luftfylte poser eller vev for innpakning og beskyttelse av forsendelser.

Frimerker eller post til en porto måler er nødvendig for alle bedrifter. Forsendelsesskjema for FedEx, UPS, DHL eller andre budtjenester er godt å holde hånden og kan fås forhånds-trykt med firmanavnet og kontonummeret fra kurirene.

Postkassen vil også trenge tape og skjæreverktøy, for eksempel en verktøykniv eller eskekutter og saks. Ikke glem å kjøpe ekstra kniver til verktøykniven. All-purpose lim er også nyttig for å holde på hånden.

I lunsj og toalett

Kontorer som gir forfriskninger for ansatte, trenger minst drikkekopper, servietter og kaffefasiliteter som sukker, creamer og omrørere. Hold rikelig med kaffe, te og varm sjokolade på hånden.

Rengjøring forsyninger til break room bør inkludere svamper, papirhåndklær, oppvaskmiddel, håndsåpe og en antimikrobiell rengjøringsmiddel for vasken, benkeplaten og bordene.

For toalettet er toalettpapir og toalettsekk, papirhåndklær og antimikrobielt såpe de minste forsyningene som trengs. Rengjøring forsyninger bør inkludere en toaletter og sanitizer og glassrenser. Ikke glem toalettbullbørsten, og hold alltid et stempel på hånden.

For å rense hele kontoret, kjøp en god mopp og bøtte, og en kost eller støvsuger. Kjøp gulvvarmer, glassrenser, svamper og rengjøringskluter og skjermservietter. Tepperensere og flekkfjernende kjemikalier er gode å holde på.

På referansebordet

Alle kontorer trenger noen referansematerialer. Kjøp en god ordbok og hold telefonbøker hendig. Vurder å kjøpe datamaskinens referanse bøker. For bedrifter som elektriske entreprenører og leverandører av auto deler, kodebøker, kataloger og deler manualer bør også være en del av sitt kontorbibliotek.