Morsomme oppvarmingsspill for møter

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Møter kan være stressende, frustrerende, produktive, energiserende, effektive, tilsynelatende uendelige, for å nevne noen ting.Å forberede seg på et møte med et raskt oppvarmingsspill eller to kan bidra til å forberede folk til å jobbe sammen og bryte isen. Ved å bringe folk nærmere sammen og skape et mer avslappet miljø, kan du bare være i stand til å produsere mer åpne og effektive møter.

Ball jonglering

Hvis møtemedlemmer er nye til hverandre, er ball jonglene en måte å lære hverandres navn på, samtidig som de får litt lett trening. Gruppemedlemmer kaster en liten ball frem og tilbake mellom dem mens de sier navnet på den tiltenkte mottakeren. Målet er å øke overføringshastigheten over tid gjennom memorisering av hver deltaker navn. Spillet kan spilles med en bestemt rekkefølge eller tilfeldig.

Zoom

I Zoom får deltakerne en serie bilder som, når de plasseres i riktig rekkefølge, danner et sekvensielt sett. Målet med aktiviteten er å få deltakerne til å stille opp i henhold til bildene i riktig rekkefølge - uten å avsløre bildene sine. Hvert medlem er gitt ett eller to bilder, og laget er pålagt å samarbeide for å bestemme hvilken rekkefølge deltakerne skal ordne seg, men de kan kun kommunisere gjennom en muntlig beskrivelse av deres bilde av bilder.

Ingen "Ja" eller "Nei"

For dette spillet mottar hver deltaker flere tokens og beveger seg rundt i rommet som snakker med andre deltakere. Hvert medlem stiller spørsmål til de andre, men ingen har lov til å svare "ja" eller "nei" til spørsmålene. Hvis noen sier noe av disse ordene, må de overgi en av deres tokens til den personen de snakker om. Målet er å "lure" deltakerne i å miste sine mynter - og selvfølgelig å lære noe om de som spiller spillet.

Fakta eller fiksjon

I fakta eller fiksjon forteller et gruppemedlem en sann eller oppfunnet historie om seg selv eller noen de kjenner; historien skal være uvanlig eller overraskende på en eller annen måte. Målet med spillet er at hver deltaker gjetter om historien forteller sannheten eller ikke - om historien er fakta eller fiksjon. Etter at hver person har fortalt sin historie, vinner den som har de mest riktige gjetningene.