Hvordan starte en Handyman Business i Utah

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å jobbe som en håndverker lar deg oppleve friheten til å sette dine egne timer og priser. Handymen bistår ofte andre med oppgaver som er for små til at en stor entreprenør skal komme inn og fikse, men for stor til at villaeieren skal fikse seg selv. Boligeiere vil ofte rehire en pålitelig håndverker og henvise håndverkeren til andre villaeiere de vet når de er fornøyd med arbeidet ditt.

Elementer du trenger

  • Verktøy

  • Oppdragsgiver

  • Bedriftsregistrering

  • EIN

  • Forsikring

Få lisensiert som en håndverksvirksomhet. Få en kontraktslisens ved å sende inn en søknad med Utah-divisjonen for yrkes- og profesjonell lisensiering. Denne lisensen vil angi at du juridisk kan fungere som en entreprenør i staten Utah.

Utah Divisjon for yrkes- og profesjonell lisensiering 160 Øst 300 Sør, P. O. Box 146741 Salt Lake City, UT 84114-6741 dopl.utah.gov

Registrer din håndverksvirksomhets navn hvis navnet er noe annet enn ditt eget. Oppnå dette ved å fylle ut Utah-avdelingen for yrkes- og profesjonell lisensiering, søknadsskjema med tittelen "Leverandørnavn Endre eller Legg til en DBA."

Legg inn handyman-firmanavnet ditt med staten Utah. Dette er forskjellig fra å registrere et "Doing Business As" -navn på entreprenørens lisens. Det varsler Utah til din bedrift på et statsnivå. Registrering av virksomheten din kan fullføres online på Utahs One Stop Business-nettside.

Registrer virksomheten din med Internal Revenue Service. Spør IRS for et arbeidsgiveridentifikasjonsnummer. Dette nummeret tillater IRS å spore virksomheten din i skattemessige hensyn, og du vil registrere skatter ved hjelp av EIN-nummeret.

IRS Office 210 N. 1950 West Salt Lake City, UT 84134 801-799-6963 IRS.gov

Ta kontakt med byens kontorist og registrer din nye virksomhet med dem. Dette kreves slik at du kan betale byskatt og byen vet at du har en virksomhet.

Utvikle gebyrene som du vil belaste kundene for arbeidet ditt. Dette kan inkludere en timepris og en sats per jobb. Lag hastigheten for å vurdere et arbeidsside også, for du bør få betalt penger for en innledende kostnadsvurdering.

Kjøp forretningsforsikring for entreprenører. Dette gir kunden ro i sinnet, og vet at du er en fullstendig forsikret handyman. Forretningsforsikring forhindrer deg også i å betale ut av lommen hvis du ved et uhell ødelegger eller ødelegger noe som er større når du er på jobb, fordi du vil kunne sette inn et krav med forsikringsselskapet ditt.

Annonser bedriften din ved å lage visittkort og gi dem ut til folk du møter. Annonser på nettet via MySpace og Facebook, samt andre nettsamfunn. Annonser i lokale aviser.