Mål og fremtidige planer for en ansatt

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En ansatt kan stå overfor noen utfordringer på arbeidsplassen eller ønsker å få et nytt sett med ferdigheter for å komme videre i en bedrift. For å møte disse målene kan arbeidsgiver eller arbeidstaker opprette en utviklingsplan bestående av faglige mål og mål. Disse planene kan variere i struktur, avhengig av bedriftens behov og ansattes evner. Å skape en plan med mål og mål kan bidra til å forbedre medarbeiderens innsats på arbeidsplassen, noe som er gunstig for både medarbeider og selskapet som helhet.

Lære nye programmer eller programvare

Et profesjonelt karrieremål eller mål arbeidstakeren kan ha, er evnen til å skaffe seg et nytt ferdighetssett som kan hjelpe ham med å gå videre i den oppgitte virksomheten og lære nye verdifulle verktøy og kunnskaper. En metode arbeidsgiveren kan bruke for å hjelpe medarbeiderne å få disse ferdighetene, er å sende ham til et kurs. Kurset kan strekke seg over en uke eller en måned eller mer, slik at arbeidsgiveren kan planlegge å gi medarbeideren mer relevante arbeidsoppgaver for å la ham øve og utnytte sine nye ferdigheter. Med en gitt tidsramme kan medarbeider være kvalifisert til å ta på seg mer arbeid.

Tar en annen rolle

Ansatte kan ha som mål å bli forfremmet i virksomheten i håp om å gjøre personlige karrieremessige fremskritt. Arbeidsgiver og arbeidstaker kan opprette en langsiktig plan som gjør at arbeidstakeren kan lære virksomhetens virksomhet fra et internt synspunkt. Fremgangsmåten kan omfatte at arbeidstakeren kan delta i forretningsmøter og be ham om å fullføre skriftlige forretningsdokumenter og gi innsikt i diskusjoner eller på prosjekter. Medarbeiderne kan gjøre en langsom overgang innen selskapet gjennom tilsyn av arbeidsgiveren.

Økende arbeidsbelastning

En ansatt kan ikke lenger føle seg utfordret med arbeidet hun får av arbeidsgiveren. Hun kan søke mer profesjonelle utfordringer, samtidig som hun beholder sin eksisterende tittel og arbeidsbelastning. Hennes mål kan inkludere å få mer arbeid i sin stilling og bidra positivt til oppgavene som er til stede i virksomheten. Arbeidsgiveren kan lage en plan som langsomt øker arbeidsbelastningen til den ansatte, slik at hun kan tilpasse seg den nye arbeidsbelastningen. Hvis arbeidsbelastningen blir for mye, kan arbeidsgiveren lette nivået slik at hun ikke føler seg overveldet.

Mentor og støtte

Hvis arbeidstakerne er fast bestemt på å forbedre sin arbeidsetikk og ferdigheter i sin posisjon, kan arbeidsgiveren gi en intern mentor i virksomheten for å støtte henne når det er nødvendig med hjelp eller råd. Noen arbeidsgivere innser at noen jobber kan ha en læringskurve, så de vil tilby veiledningstjenester og støtte for å hjelpe medarbeidere å overvinne denne hindringen.