Slik beregner du lesing

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Reklame i trykte og digitale medier kan være en effektiv måte for bedrifter å nå potensielle kunder - så lenge potensielle kunder ser annonsene. Reklamesatser er vanligvis basert på en publikasjon leser. Annonser i et magasin med 1 million lesere koster mye mer enn de samme annonsene i en publikasjon med 100 000 lesere. Leserforanstaltninger for utskrift og digitale medier er forskjellige. Å forstå noe om hvordan hver er fast bestemt, hjelper deg med å få det største budet for annonseringspengene dine.

Leserskap av utskriftsmedier

For å beregne leser for aviser og annet utskriftsmateriale, bestem først sirkulasjonen. Sirkulasjon omfatter alle kopier som faktisk er i offentlighetens hender, enten solgt eller gitt bort. Den andre komponenten av skriveleser er lesere per kopi, noe som betyr at mer enn én person vil lese en enkelt kopi av en avis eller et magasin. RPC er estimert ved hjelp av leserundersøkelser. Formelen for leser er RPC multiplisert med sirkulasjon. Anta at et magasin har en omsetning på 150.000 og en RPC på 2,5. Dette gir en leser på 375.000. Annonsører i USA pleier å stole på sirkulasjon og RPC-tall som er verifisert av det uavhengige revisjonsbureauet Alliance for Audited Media.

Elektronisk leserskap

Det er ingen allment akseptert metode for beregning av leser for digitale medier. Ofte sporer webpublikasjoner leserskap ved å telle sidevisninger - antall ganger noen klikker på et dokument - eller unike visninger, som måler antall besøkende til nettstedet. Sosiale medier og mobile enheter endrer imidlertid begrepet leser for elektroniske medier. En felles tilnærming er å måle tidskjøperne bruke på et nettsted, i stedet for antall besøk.