Hvordan jobber en papirstopper?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Formålet

Papirmagasiner er en stift i omtrent alle kontorer. De brukes hovedsakelig til å ødelegge rapporter og dokumenter som har sensitiv informasjon trykt på dem. Slike papirer kan ha ansatteinformasjon, bedriftsøkonomi eller selskapsplaner.

Hvis et selskap ikke skal holde dataene i filer, har de ekstra kopier, eller de er ikke lenger pålagt å beholde dokumentene. de vil normalt kaste dem bort. Men hvis papirene har informasjon om dem som noen andre kan bruke, som for eksempel personnummer, vil de ha lyst til å gjøre papirene ulæselige. Det er her shredders kommer inn. De kutter papiret i små biter som blir nesten umulig å sette sammen igjen.

mekanikk

Shredders har metallblokker med skarpe kanter inni, eller noen ganger blader, som er plassert tett sammen, men forskjøvet foran og bak. Når maskinen er slått på, kan du mate et stykke papir inn i toppen. Metallet griper papiret og trekker det gjennom makulatoren, skjærer som det går. Papiret kommer ut i den andre enden som striper.

I noen dyrere modeller vil det være et blad som kommer over bunnen, tar strimler av papir og skjærer dem igjen. Dette fører til at papiret kommer ut i bunnen i små firkanter eller konfetti.

deponering

De fleste shredders kommer med en beholder som fanger papiret som det kommer ut den andre enden. Hvis ikke, blir de vanligvis bygget slik at de kan plasseres over en søppelkanne for å fange avfallet.

Hvis du legger en pose i boksen, blir det lettere å avhende, siden de små stykkene kan være vanskelig å samle inn ellers.