Hvordan finne billige ting å videreselge på Ebay

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvordan finne billige ting å videreselge på Ebay. Den elektroniske auksjonssiden eBay har blitt en populær kilde til ekstra inntekt for mange mennesker som liker å tjene penger fra hjemmet sitt. Når eBay-kontoen din er konfigurert, er du klar til å begynne å selge. Å finne uvanlige ting som gir høybud, er mye enklere enn du kanskje tror. Den beste delen er at det finnes en rekke uvanlige steder hvor du kan kjøpe varer for å selge og få en god fortjeneste.

Bla gjennom eBay-siden "Ønsker det nå" -sider. Denne delen er dedikert til innlegg fra kjøpere som leter etter bestemte elementer som du kan sende informasjon til om auksjonene dine. Plus, det gir deg en ide om elementer for å holde øye med mens du søker etter gjenstander å videreselge.

Søk nylig avsluttet auksjoner på eBay for å se hva slags priser andre selgere får for sine ting. Dette gir deg en ide om det gjennomsnittlige beløpet du kan få for lignende varer, og lar deg få vite hvor mye du skal bruke på disse elementene, og fremdeles gjøre et godt fortjeneste.

Besøk alle de lokale butikkene med jevne mellomrom. Prisene på thrift butikker er vanligvis svært rimelig, og hvis du vet hva slags ting selger det beste og får de høyere budene, så vet du hva du skal se etter mens du handler. Noen uvanlige ting du kanskje ikke tenker på er vintage puslespill og spill, som selger godt og kan vanligvis kjøpes for så lite som et kvart eller ikke høyere enn et par dollar.

Gå til så mange garasjesalg som mulig. Dette er gode steder å finne gode kjøp, og hvis det er senere på dagen på salgsdagen, er folk enda mer villige til å gjøre en avtale, fordi de vil bli kvitt så mye som mulig. Dette gjelder spesielt når flere mennesker kommer sammen på ett sted og har ett stort garasje salg, de vil ikke laste opp alt som ikke solgte og ta det hjem.

Handle på loppemarkeder, bytte møter og andre steder hvor folk setter opp booths for å selge sine ting i ett stort sted. I likhet med garasjesalg vil disse menneskene ikke laste opp en mengde ting på slutten av dagen.

Se etter salg av eiendom i lokal avis. Mange eiendomssalg drives av et selskap på vegne av familien, som vanligvis holder salget over en rekke dager. Vanligvis på den siste dagen, vil de markere prisene ned så mye som 50 prosent. Eiendomsmegling er en god kilde for å finne antikviteter, som også kan være veldig store selgere, hvis du vet hva du skal se etter og få det til en god pris.

Sjekk ut antikvitetsbutikker. Selv om varer i antikvitetsbutikker har en tendens til å være høyere i pris fordi leverandørene er klar over verdien av disse elementene, hvis du kan fange noe på salg eller hvis butikken er overstocked og prøver å redusere beholdningen, kan du likevel finne et røverkjøp.

Delta i ulike typer auksjoner, spesielt sendingsauksjoner der det er en bedre sjanse til å finne mange forskjellige typer ting. De fleste auksjoner vil selge ting i mye, noe som gjør at du kan kjøpe store mengder ting på en gang for en lav pris. Den eneste ulempen er at du pleier å bare ha noen av elementene fra partiet. Men du trenger bare å luke gjennom ting som ikke vil selge godt og donere det til lokale butikkbutikker eller holde din egen garasjesalg.

Kjør til andre byer i nærheten av hvor du bor en eller to ganger i måneden, og sjekk ut deres sparsommelighet, loppemarkeder og garasjesalg. Hvis du bor i en mindre by, kan du til slutt gå tom for gode valg og må kanskje besøke større byer på hyppigere grunnlag for å finne mange billige ting å selge på eBay.

Tips

  • Du trenger ikke å gå til dagligvarebutikker hver dag, men du bør gå minst to til tre ganger hver uke, spesielt den første dagen de er åpne etter helgen. Dette er da mange av dem satte ut nye ting fra alle gjenværende garasjesalgsprodukter som ble donert. Hvis du vet om et stort eiendomssalg som fant sted i helgen, må du besøke alle de lokale butikkene den første dagen de er åpne. Mange gjenværende gjenstander fra et eiendomssalg blir noen ganger donert til ulike butikksteder hvor du kan finne den til en redusert pris. Bøker er generelt ikke store selgere, med mindre de er sjeldne, ute av trykte eller antikviteter. Unntaket til regelen er imidlertid autograferte bøker. Mange bøker, spesielt av kjente forfattere, som vanligvis ikke selger fordi de er for vanlige, vil gi en god pris hvis den er autografert.