Bli en bilutstilling modell

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvordan får bilmodellene deres start?

Mange bilspill jenter starter ved å delta på arrangementer, med bilder og nettverk på mindre sammenkomster. De små forestillingene drives vanligvis av lokale bilentusiastgrupper og klubber, og mange av dem er ivrige etter å vise sine turer med vakre jenter. Noen gode øyeblikksbilder og en profesjonell oppførsel gir et flott inntrykk, og kan resultere i et kall for arbeid på et fremtidsshow.

En aspirerende modell kan også registrere seg med et salgsfremmende eller modelleringsbyrå. Bilmodeller klassifiseres som talsmenn, og kan også ende opp med arbeidshendelser i nattklubber og andre steder. Imidlertid er byråmetoden ikke veien å gå for kvinner som ikke passer til standarden på en minimumshøyde (fem fot syv inches), fulle bryster og noen ganger altfor primpet utseende.

Hva skal du se etter?

Når du går inn på bilutstillingsarenaen, vær forsiktig med hvordan du opptrer og hvem du gir informasjon til. Det er mange som søker å dra nytte av en kvinnes ønske om å modellere, og vil handle skånsomt for å få det de gjør. Hvis noen ønsker å sette opp en jobb, spør etter alt skriftlig. Hvis arrangementskoordinatoren ikke har en kontrakt, ta med en generisk oversikt over avgifter, tidsplan og andre parametere.

Når du signerer med et byrå, er det også nødvendig å være forsiktig. Gi aldri et byrås penger til representasjon, under noen omstendigheter. Et byrå bør få pengene sine fra å finne jobber for modeller, ikke fra kickbacks på grunn av relasjoner med fotografer og trenere.Et byrå vil arrangere skudd med anerkjente fotografer som vil levere referanser. Betal aldri noen for noe.

Hva gjør bilmodeller?

Når den første jobben er landet, hva kommer neste? Arrangørene til den aktuelle hendelsen kan ha en spesiell antrekk for deg å ha på deg, eller kanskje du har jobbet med andre kvinner. Følg anvisninger, vær punktlig og alltid ha en nådig holdning.

Mange menn på showet vil ta bilder og flørt. Noen kan krysse linjen og handle uhensiktsmessig. Hvis det skjer, må du umiddelbart informere en nærliggende arrangør. Tror ikke at det alltid er behov for å akseptere uheldig eller uhøflig behandling.

Fremfor alt, ha det gøy. Det vil være andre bilutstillere arrangører rundt som kan ha mer arbeid. Hold deg smilende, ha visittkort og stikk ut ting.