Hvordan hjelper markedsføring hjelpe selskaper?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Markedsføring dekker en rekke forretningsaktiviteter. Reklame, salg, kundeforhold og forretningsutvikling kan alle være under markedsføringsparaplyen. Markedsføring er den overordnede planen som en bedrift bruker til å øke salget, forbedre fortjenesten og utvide markedsandelen (prosentandelen av bransjen selskapet hevder som kunder eller kunder.) Bestemme hvordan markedsføring hjelper bedrifter betyr å forstå hvordan hvert aspekt er ment å utføre.

salgs~~POS=TRUNC

Selgere er hjertet av markedsføring. Enten gjennom direkte salg eller salgsrepresentasjon, er folk alltid det viktigste aspektet ved markedsføring av en bedrift. Reklame, Internett og telefonsamtaler kan ikke erstatte tilfredshet og oppmerksomhet som følger med noen som ringer til person og rister en hånd. Markedsføringsplaner og strategier må alltid starte og dreie seg om hva folk kan gjøre for virksomheten.

Reklame

Reklame er ofte forvirret med markedsføring, men det er bare ett aspekt. Reklame har to formål: informasjon og navngjenkjenning. Med enkelte bedrifter er det viktig å få informasjon til kunder så raskt som mulig om salg, lager og prisendringer eller nye produkter eller tjenester med virksomheten. Med noen bedrifter er det imidlertid svært vanskelig å selge med reklame. En industriprodukt skal ikke bestille mer råvarer basert utelukkende på en annonse. Det som er viktig, er imidlertid når anlegget bestemmer seg for at leverandørens navn og kontaktinformasjon er først på listen for å kontakte. Markedsføring gjennom annonsering virker for å oppnå dette målet med navngjenkjenning.

Kunderelasjoner

Kundeforhold omfatter profesjonelle ordrehandlere på telefon og Internett, ledere som finner svar på spørsmål og fabrikkarbeidere og leveransepersonell som er stolte av selskapets produkt. Alle disse faktorene vil påvirke forretningsforbindelsen med kundene.

Forretningsutvikling

Målet med de fleste bedrifter er å vokse. Veksten kommer med økt salg, fortjeneste og flere kunder eller de samme kundene som kjøper mer. Markedsføring er rettet mot å utvikle ny virksomhet samt tilfredsstille selskapets nåværende kunder. Markedsplaner og strategier bør ha som det endelige målet økt markedsandel og økende fortjeneste. Selv om du holder deg stabil og ikke mister forretninger, kan det bety at en markedsplan virker, bare større forretning betyr at markedsplanen er vellykket.

justeringer

Det er viktig at markedsføringen skal være fleksibel og tilpasse seg forholdene. Markedsstrategien bør alltid vurderes for å se hva som fungerer, hva har potensial og hva som ikke virker. Markedsføringstaktikk som ikke gir resultater, bør ikke betraktes som feil, men lærer opplevelser. Markedetrendene og konjunktursyklusene betyr at det er et stadig skiftende økonomisk klima, og markedsføringsplaner må justeres for å holde tritt med dagens forhold.

Anbefalt