Medias innflytelse på regjeringen

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Fra lovmaker tweets under unionsstaten adressen til reality-tv-programmer med politiske tungtveier, fortsetter media å påvirke hvordan amerikanere reagerer og svarer på regjeringen på måter som forfatterne av forfatningen aldri forestilt seg. Borgerne, lovgivere og andre regjeringstjenestemenn som har sterke mediekunnskaper har en fordel i å forme og gjennomføre vellykkede politiske initiativer.

Agendainnstilling

En av de sterkeste medieffekter på borgere og lovgivere er agendainnstilling, som er en teori som knytter mengden og typen nyhetsdekning av et bestemt emne til oppfatninger av problemets betydning. På en annen måte, forteller media ikke folk hva de skal tenke, men heller hva de skal tenke på, ifølge forskere og professorer Maxwell Combs ved University of Texas og Donald Shaw fra University of North Carolina på Chapel Hill. Agendainnstilling former offentlig mening, og lovgivere, hvis de ønsker å bli gjenvalgt, må være lydhør overfor deres valgkomponenter; borgere og lovgivere er mer sannsynlig å klamre for politisk handling på de problemene som mediene dekker mest.

Framing

Innramming er hvordan mediene former en nyhetshistorie med inkludering eller utelukkelse av informasjon eller vekt på bestemte punkter eller personer. Medieinnramming påvirker typen svar fra lovgivere og borgere. For eksempel, borgeroppfattelsen av hvordan regjeringen reagerte på finanskrisen i 2008, avhenger av om disse handlingene ble betraktet som en "bail out" eller en "redningsplan". Disse oppfatninger påvirker i stor grad et problem sannsynligheten for å motta regjeringens handlinger samt en lovgiveres gjenvalgsperspektiver.

Underholdning

Mens medias flyktefunksjon er mer knyttet til filmer og fjernsyn enn politikk, er underholdningsrollen i å forme politiske oppfattelser og handlinger økende. For eksempel har Comedy Centrals "The Daily Show" vist seg å øke politisk bevissthet hos personer som vurderer seg som lite sannsynlig å delta i den politiske prosessen, ifølge Xiaoxia Cao, en forfatter og forsker fra Annenbergs skole for kommunikasjon. Lovgivere og regjeringens tjenestemenn benytter seg av underholdningskilder, som Comedy Centrals "The Colbert Report", for å nå ut til bestanddeler og samle inn penger. Demokrater som dukket opp på "The Colbert Report" var i stand til å øke innsamlingen med 44 prosent etter utseendet deres, ifølge MSNBC.com.

Tilkobling og tilgang

En av de mest spennende, men ikke fullt ut utnyttet, er at media-innflytelser på regjeringen er sosiale medier. Facebook, Twitter, YouTube og andre sosiale medier øker både tale og tilgang til informasjon, noe som påvirker hvordan borgere reagerer på regjeringen og hvordan politiske tjenestemenn nærmer seg jobbene sine. For eksempel, dagen før hans 2011-statsadresse, tok president Barack Obama spørsmål fra borgere via YouTube. Lovgivere og borgere som bruker sosiale medier til å utdanne eller forkynne, kan omgå tradisjonell medieforsamling, noe som øker mengden stemmer og perspektiver i enhver politisk debatt.