Ideer til spesielle utdanningsstipendier

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Offentlige skoler og enkelte private skoler driver spesialundervisningsprogrammer for studenter som er fysisk eller utviklingshemmede, og studenter som har følelsesmessige, atferds- eller læringshemminger. Utdanningsloven for personer med nedsatt funksjonsevne krever at stater gir gratis og passende utdanning og tjenester til barn med spesielle utdanningsbehov. Føderal og statsfond hjelper skoler med spesialundervisningsprogrammer; Tilskudd kan imidlertid gi de ekstra midler som trengs for å møte studenternes daglige behov og sikre at de ikke nektes muligheter på grunn av deres spesielle behov.

Hjelpemidler

Spesialutdannede studenter bruker hjelpekompetanse til å kommunisere, forbedre sosiale ferdigheter, utvikle brutto og fine motoriske ferdigheter og oppmuntre til uavhengighet og selvtillit. Hjelpemidler inkluderer datamaskiner og programvare, leker, audiovisuell teknologi, kommunikasjonsutstyr, rullestoler og brytere som brukes av små barn til å aktivere leker og annen teknologi. Noen studenter er kvalifisert for økonomisk assistanse under utdanningsloven for personer med nedsatt funksjonsevne, men skolene kan bruke tilskudd til å kjøpe tilleggs- eller nyutviklet hjelpeteknologi.

Ekskursjoner

Noen spesielle utdannelsesstuderende har transportbehov som kan gjøre fotturer vanskeligere eller dyrere. Handikappede studenter kan trenge en spesiell varebil for å besøke et museum. De ekstra voksne eskorter som kreves for en gruppe barn med atferdsproblemer, kan øke kostnaden for en ekskursjon. Små tilskudd hjelper skoler til å gi spesialavtale og inkluderer alle studenter. For eksempel tilbyr Philanthropic Ventures Foundation mini-stipendier for å hjelpe offentlige skoler i enkelte California-fylker å gi utflukter for K-12 spesialundervisningsstudenter.

Profesjonell utvikling

Lærere av spesialundervisningsstudenter deltar i løpende opplæring og utvikling for å utvikle og styrke ferdigheter og kunnskaper. Opplærings- og utdanningsprogrammer kan fokusere på å jobbe med utfordrende barn eller hvordan man endrer læreplaner for å dekke de enkelte elevers behov. Mange skoledistrikt krever sertifisering for spesialundervisningslærere. Tilskudd kan hjelpe skoler og enkeltlærere til å betale kostnadene ved profesjonell utvikling og sertifisering, eller hjelpedistriktene lanserer større initiativer. Et eksempel er tilskuddet til støtte for Massachusetts 'FOCUS Academy, et nettbasert opplærings- og ledelsesinstitutt hvis kurs gir lærerne de ferdighetene som trengs for å jobbe med spesialundervisningsstudenter.

operasjonell

Utdanningsloven for personer med nedsatt funksjonsevne gir føderale midler til stater for spesialopplæringsprogrammer. Stater bruker midler til å gi stipend til lokale skoler og distrikter. Mens noen av midlene er fordelt ved bruk av en formel, er noen av midlene tilgjengelige for skjønnsmessig tilskudd. For eksempel kan Illinois skole distrikter og andre kvalifiserte organisasjoner søke om statens Personer med Disabilities Education Act skjønnsmessige midler for å støtte administrasjonskostnader og kostnader knyttet til levering av tilleggstjenester til spesialundervisning studenter, for eksempel utvikling av et vurderingssystem.