Slik lager du en presentasjonsbinder

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Presentasjonsbindere lagrer og viser informasjon på en lett tilgjengelig, profesjonell måte. Å lage et tilpasset presentasjonsbinder vil holde dokumentene dine organisert og gjøre det enklere å administrere bedriften din.

Elementer du trenger

  • Tre-ring bindemiddel

  • 8 1/2-for-11-tommers papir, pre-punched for en tre-ring bindemiddel

Kjøpe en stor tre-ring presentasjon bindemiddel. Velg tykkelse og farge basert på typen og lengden på dokumentet bindematerialet holder, samt publikum det er beregnet på. For eksempel kan du bestille et tilpasset bindemiddel trykt med firmaets logo hvis presentasjonsbinderen er beregnet for distribusjon til klienter eller offentligheten.

Lag en presentasjon ved hjelp av datamaskinens tekstbehandlingsprogram, hvis du ikke allerede har gjort det. Organiser informasjonen i logiske seksjoner og sørg for at de er merket på riktig måte, med en innholdsfortegnelse for å gjøre bindemidlet enkelt for leseren å navigere. Inkluder grafikk og fargekremer når det er mulig for å få presentasjonen til å skille seg ut.

Skriv ut presentasjonen på det pre-stanset 8 1/2-for-11-tommers papiret. Les det over, kontroller for stavefeil eller andre feil. Sørg også for at sidene er i riktig rekkefølge.

Åpne tre-ring binder og sett inn presentasjonen. Klem metallringene sammen godt for å sikre at presentasjonen din er sikker.

Tips

  • Avhengig av hvor lenge presentasjonen din er, kan du vurdere å bruke indeksdeler med faner for å gjøre det lettere for leserne å identifisere delen de leter etter.

Anbefalt