Kontorservice sjekkliste

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når du starter et nytt kontor eller du har ansvaret for å bestille forsyninger til kontoret din, må du vite hva du skal kjøpe. Innkjøpskontorrekvisita kan komme med dyre fraktkostnader, så det er viktig at du bestiller alle produktene du trenger i en bestilling. Mens kontorpersonalet er det som gjør en bedrift utmerket, hjelper kontorrekvisita til å gjøre den kreative prosessen litt lettere..

Skriveverktøy

Skriveverktøy er et av de viktigste elementene et kontor kan ha. Viktige skriveverktøy inkluderer penner, blyanter, korrigeringsvæske eller tape og en blyantspisser. Andre skriveprodukter kontorer bruk inkluderer permanente og tørre slette beslutningstakere, highlighters og penn holdere å plassere på toppen av skrivebord.

Papirprodukter

Papirprodukter på et kontor er like viktig som skriveverktøyene på et kontor. De gir et materiale for å skrive ut kontrakter og dokumenter og gjøre notatene enklere. Papirprodukter kontorer kjøp inkludere notisblokker, kopi papir, meldingsblokker for å ta opp tapte telefonsamtaler og papir delvis laget med bomull for formelle forretningsdokument. Andre papirmaterialer som ofte brukes, er klistremerker, agendaer eller dagplanleggere, kalendere, fakspapir og farget papir.

Data utstyr

De fleste kontorer har allerede datamaskiner og deres tilbehør er allerede kjøpt og installert, slik at leveringsordrer vanligvis består av restocking datautstyr som ofte blir brukt. Datautstyr du bør kjøpe inkluderer toner eller blekk til skrivere, tonerkassetter og band eller bånd til å organisere elektriske kabler. Andre ting som kontorer ofte trenger, er trykkluftbeholdere for rengjøring av datakomponenter og (re) skrivbare CDer eller DVDer.

Saker

Hvis kontoret din posterer noen form for korrespondanser eller skaper noen form for offisielle dokumenter, trenger den skrivesaker. I tillegg til blankt papir trenger kontorer brevhode og konvolutter av forskjellige størrelser. I tillegg skal forsyninger omfatte frimerker og et blekkstempel eller klistremerker med firmaets navn og adresse.

Organisasjonsverktøy

Organisasjonen er viktig på et kontor og det er kontorrekvisita for å hjelpe deg med å opprettholde en viss ordre. Når du kjøper kontorrekvisita, bør du vurdere å kjøpe bindemidler, arkbeskytter, visittkortfil, mappe, hengende filer, filmapper, "i" og "ut" skuffer og en tre hulls slag. Andre nyttige elementer inkluderer papir- og bindemiddelklemmer, stifter, stiftemaskiner med stifter, stiftfjerner, usynlig tape og dispenser, gummibånd og saks.