Slik oppretter du en digital bedriftens jubileumsforsegling

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et selskap som feirer en milepæl, for eksempel å være i forretning for 5, 10, 25 eller 50 år, kan kreve en spesiell logo eller segl til bruk i hele jubileumsåret. Denne logoen eller forseglingen bør brukes på all reklame, media og korrespondanse for å øke synligheten til selskapet og øke sitt rykte som en solid fellesskapspartner. En god logo eller segl skal være enkel, minneverdig, tidløs, allsidig og passende. En logo eller segl med alle disse elementene skal kunne enkelt konverteres til en feirende erklæring om selskapets suksess.

Elementer du trenger

  • Foto redigering programvare

  • Datamaskin

  • Original selskapslogo eller forsegling

  • Scanner

Hvordan lage en Corporate Anniversary Seal

Skann din nåværende firmalogo eller forsegle på datamaskinen din hvis du ikke allerede har en digital kopi av logoen eller forseglingen. Skann logoen med den høyeste oppløsningen for å få best mulig kvalitet.

Åpne den digitale kopien av logoen eller forseglingen i en programvarepakke med grafisk design eller programvare for redigering av bilder. Mens selskapets eiere og lederskap vil ha logoet eller forseglingen til å skille seg ut og fange folks oppmerksomhet, kan store endringer i logoen forvirre kunder som leter etter dine spesifikke gjenstander. Små endringer som merker årsdagen, er viktige for å feire milepælen, men en logo eller segl som har eksistert i 10 år, bør ikke gjengis ukjent til kunden din.

Eksperimenter med fargeendring. Farger som bronse, sølv og gull brukes ofte til å markere en logo eller segl for en milepæljubileum. Logoer og tetninger må også overføres fra farge til svart og hvitt mens de gjenstår gjenkjennelige. Men å inkludere en farge som ikke er kjent for kundene dine hvis du har en fargelogo eller -tetning, vil hjelpe din bedrift til å skille seg ut.

Legg til en grafikk eller søyle i logoen eller forseglingen med årsdagen datoinformasjon i sokkelområdet nederst eller på toppen av designet - der et ordtak kan skrives eller datoer kan settes inn. Dette vil få øye med nye kunder som ikke er kjent med selskapets historie.

Legg til et ordtak, slagord eller relevant informasjon til logoen eller selen som får folk til å tenke på all din virksomhet har oppnådd. Ord som "Ser på Fellesskapet for de siste 50 årene" og "Levering på tid i 25 år" bidrar til å vise frem viktigheten av milepælen samtidig som du holder intakt den originale logoen eller selen som kundene dine er kjent med.

Tips

  • Planlegg en begivenhet som feirer din milepæl hvor du annonserer opprettelsen av den nye logoen. Dette vil da bringe folk sammen og muligens oppmuntre til flere virksomheter. Å gi gavekort, tomter og gratis ting vil bringe folk ut til arrangementet og få folk til å tenke på bedriften din.

Advarsel

Husk at merkevaren til firmaet ditt er en viktig del av firmaets eller organisasjonens identitet. Ikke ofre feiringen av en milepæl ved å ødelegge logoen eller selet som bidro til å fremme og holde virksomheten din i gang i mange år.

Anbefalt