Er egenkapitalkontoer en kredittbalanse konto?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Revisorer klassifiserer egenkapitalregnskap som de som bestemmer nettoverdien til virksomheten. Alle selskaper inkluderer egenkapitalregnskap, om bedriftseieren organiserer som en eneboliger, et partnerskap eller et selskap. De fleste egenkapitalregnskapene rapporteres med en normal kredittbalanse, men enkelte unntak eksisterer.

Eierens hovedstad

Eierens hovedkonto eksisterer i en eneboliger eller et partnerskap. Disse regnskapene representerer den delen av selskapets nettoverdi som kan henføres til hver eier. Oppføringer til denne kontoen inkluderer typisk registrering av investeringer fra eierne og overføring av nettoinntekt ved utgangen av hver regnskapsperiode. Balansen i hver eiers tegningskonto overføres også til denne kontoen ved slutten av hver regnskapsperiode. Denne kontoen øker med en kredittoppføring, reduseres med en debetoppføring og opprettholder en normal kredittbalanse.

Eierens tegning

Eiers tegningskonto finnes i en eneboliger eller et partnerskap. Disse kontoene representerer dollarene som er tatt ut av virksomheten av hver eier. Oppføringer til denne kontoen inkluderer vanligvis innspilling av uttak av eierne. Balansen i hver eiers tegningskonto overføres til eierens kapitalkonto ved slutten av hver regnskapsperiode. Denne kontoen øker med en debetoppføring, reduseres med en kredittoppføring og opprettholder en vanlig debetbalanse.

Kapitalbeholdningen

Kapitalregnskapet finnes i et selskap. Kapitalandeler representerer investeringer foretatt av enkelte aksjeeiere. Kapitalbeholdningen består av aksjekapital og foretrukket lager. Oppføringer til denne kontoen inkluderer vanligvis opptak av nytt salg av aksjemarkedet. Denne kontoen øker med en kredittoppføring, reduseres med en debetoppføring og opprettholder en normal kredittbalanse.

Beholdt inntjening

Den beholdte inntektskonto finnes i et selskap. Denne kontoen representerer inntektene hvert år som holdes innenfor selskapet for fremtidige aktiviteter. Oppføringer til denne kontoen inkluderer vanligvis inntektsføring av nettoinntekt ved utgangen av hver regnskapsperiode og utbyttedeklarasjon som skal utbetales til aksjeeiere. Denne kontoen øker med en kredittoppføring, reduseres med en debetoppføring og opprettholder en normal kredittbalanse.

Innskutt egenkapital

Den betalte kapitalboken finnes i et selskap. Betalt i kapital representerer pengene mottatt fra salget av aksjer som er over aksjens pålydende. Betalt i hovedstaden gjelder både aksjekurs og foretrukket lager. Oppføringer til denne kontoen inkluderer vanligvis opptak av det overskytende beløpet på nytt salg av aksjeselskap. Denne kontoen øker med en kredittoppføring, reduseres med en debetoppføring og opprettholder en normal kredittbalanse.