OSHA Krav til Eyewash Stations

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hver dag påløper nesten 2000 amerikanske arbeidstakere jobbrelaterte øyeskader som krever medisinsk behandling, ifølge Senter for sykdomsbekjempelse og forebygging, og mer enn 1000 arbeidere blir blindet på jobben hvert år. Kjemiske forbrenninger i øynene fra sprut av industrielle kjemikalier og rengjøringsprodukter er blant de vanligste øyeskader på arbeidsplassen. Hvis bedriften din arbeider med etsende materialer og holder dem på stedet, må du sørge for en nødspylingstasjon, og muligens en dusj, i tilfelle en kjemisk sprut.

OSHA-regler

Arbeids- og helsedirektoratet krever at arbeidsgivere gir en trygg arbeidsplass og beskytter sine ansatte mot død eller skade på jobben. OSHA-regler krever nødbrønnstasjoner og drenching dusjer hvor arbeidernes øyne eller organer kan bli utsatt for farlige og korroderende materialer. Hver kjemikalie må merkes for å beskrive den potensielle fare for mennesker. Disse reglene gjelder for bedrifter av enhver størrelse hvis disse kjemikaliene er til stede.

Sikkerhetsdatablad

Et kjemikalies sikkerhetsdatablad forteller om det er etsende og gir informasjon om sin grad av fare for mennesker, inkludert om det er behov for øyenvannsstasjoner eller dusjer hvor materialet er lagret eller brukt. Kjemikalier merket som "øyeirritanter" er blant de som krever øyenvannsstasjoner. Ingen omfattende listenavn hvilke typer bedrifter må installere en øyevaskstasjon, men mange vanlige småbedrifter oppfyller kravet. Virksomheter som jobber med dyppings- og beleggingsoperasjoner og papirmasse og papir Fresing, og formaldehyd- og kreftfremkallende stoffer brukes ofte, og det er ofte behov for øyenvannsstasjoner på stedet. Dette kan omfatte bedrifter som har store oppladbare batterier til bruk på utstyr. Tannkontorer er ofte pålagt å ha øyenvannsstasjoner hvis de bruker fosforsyre til å rense tennene.

ANSI Standarder

American National Standards Institute har også standarder for håndtering av brannvern og dusjutstyr. Selv om det ikke er påkrevd av myndighetsregulering, anses ANSI-reglene som riktige sikkerhetsstandarder for mange næringer og ofte kreves av forsikringsselskaper. ANSI-forskrift krever at øyevaskstasjoner er koblet til en lunkent vannkilde og kan opprettholde strømmer på.4 gallon per minutt i opptil 15 minutter, ifølge Arbeids- og sikkerhetsnettstedet. ANSI-forskrifter krever også riktig belysning rundt øyevaskstasjonen og en uhindret sti slik at ansatte kan nå det innen 10 sekunder.

Sikkerhetspraksis

De fleste arbeidsskader på arbeidsplassen skyldes dårlig sikkerhetspraksis og mangel på egnet personlig verneutstyr, for eksempel vernebriller, vernebriller og ansiktsskjold. Øyevannstasjoner er imidlertid ikke en akseptabel erstatning for beskyttende briller. Ansatte bør bruke egnet øye- eller ansiktsbeskyttelse når de blir utsatt for øye- eller ansiktsfarer fra flygende partikler, smeltet metall, flytende kjemikalier, syrer, kjemiske gasser, damper eller strålingslys. Når flygende gjenstander utgjør en fare, kreves sidebeskyttelse på vernebriller; Avtagbare sidebeskyttere, som f.eks. klemmer eller glidebryter, er akseptable.