Hvor ofte mottar du arbeidsledighet fordeler i Illinois?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Arbeidsledighet fordeler er midlertidig inntekt gitt til de som er arbeidsløse uten egen feil. Selv om mange stater betaler ukentlig arbeidsledighet, er det flere som foretrekker å betale hver uke, inkludert Illinois. Illinois arbeidsledighet utbetalinger fordeles hver tredje uke gjennom direkte innskudd eller et forskuddsbetalt debetkort. Du mottar bare en betaling for hver uke du sender en ukentlig kravsertifisering med Illinois Department of Employment Security (IDES).

Fordeler uker

Arbeidsledighetsforsikringspenger fordeles på fordelingsuke. Hver uke går fra søndag til lørdag. Du mottar en uke med arbeidsledighet for hver uke du fortsatt er kvalifisert i henhold til Illinois statsloven. Hver fordelsuke står på egen hånd når det gjelder kvalifisering og kompensasjonsbeløp. Du kan være kvalifisert for en uke og neste uke ikke og omvendt. Illinois begrenser deg til 26 uker med arbeidsledighet fordelt per godtgjørelsesår, men du trenger ikke å motta kompensasjonen etter hvert.

Hver uke Betalinger

Selv om IDES deler dine krav i uker, kommer betalingene dine hver uke. Hver to uker legger du inn en ukentlig kravsertifisering for hver av de to foregående ukene. Selv om det er en betaling, består den to ukers betaling av din kvalifiserte kompensasjon i begge ukene. Så på fredag ​​i den uken mottar du en arbeidsledighet ved forhåndsbetalt debetkort eller direkte innskudd på din personlige bankkonto.

Ukentlige krav sertifisering

Illinois krever at du legger inn en ukentlig kravserklæring for hver uke med arbeidsledighetskompensasjon du ønsker å motta. Du ringer inn i kravlinjen eller logger deg inn på kravstedet for å svare på spørsmål om kvalifisering om de to foregående ukene. Selv om prosessen inkluderer de to foregående ukene, vil du sertifisere for hver uke separat. Hvis du ikke sertifiserer for en uke eller informasjonen du oppgir, viser at du ikke er kvalifisert for fordeler denne uken, vil du ikke motta betaling.

Hvis du ikke blir betalt

Det er flere grunner til at du kanskje ikke mottar ukentlig arbeidsledighet. Manglende sertifisering eller manglende informasjon som bekrefter at du er kvalifisert, medfører ingen betaling. Hvis du går gjennom en klageprosess, vil du ikke motta betalinger før klagen er avgjort. Noen ganger, hvis en statlig eller føderal ferie faller på en mandag, kan betalingen din bli forsinket. Hvis du har sertifisert og ikke går gjennom appeller, bør du kontakte IDES hvis betalingen din er mer enn fem dager sen.