Hvordan leie en overhead projektor

Anonim

Selv om de er mindre ofte brukt i digitale projektors alder, gir overheadprojektoren deg muligheten til å vise lysbilder, transparenter og notater for et publikum. Du finner mange merker av overhead projektor. Hver tilbyr rundt 4000 lumen lys, noe som gir deg nok belysning og klarhet til å undervise i et klasserom eller gi en forretningspresentasjon, men ikke nok til et auditorium. Å fullføre overhead projektor utleie er ikke vanskelig, men du vil sørge for at du har en grundig forståelse av leieavtalen for å unngå forvirring senere.

Finn ut hvor og når du trenger projektoren. Det kan være mulig å leie projektoren i en halv dag i stedet for en hel dag. Bestem også om du kan hente projektoren fra et firma, eller hvis du trenger levering. Disse maskinene veier i gjennomsnitt 14 pounds, så du vil ikke ha det over hele byen.

Finn lokale projektorutleierselskaper ved hjelp av Projectionist's guide. Ring disse selskapene for å fastslå priser og tilgjengelighet for overheadprojektorer. Finn ut om de tilbyr en demo av maskinen hvis du aldri har brukt en, eller hvis du vil sørge for at du vet hvordan deres merke fungerer. Spør om det er gebyr for sen retur, hvilken type innskudd du må gjøre, og hvis de leverer.

Forsikre deg om at leien kommer med tilhørende forsyninger, for eksempel en projektorstativ, ledning og skjøteledning. Finn også ut hva du trenger å gjøre når du returnerer projektoren, for eksempel rydde den. Be om en kopi av leieavtalen for å lese over; sørg for at du forstår dette dokumentet fullt ut.

Sjekk med flere lokale selskaper for å sammenligne priser og tjenester.

Se online overheadprojektorutleie fra Rent.com, RentQuick og andre nettsteder for å sammenligne priser og vilkår.

Velg projeksjonsfirmaet som tilbyr den beste avtalen for den tiden du trenger. Ring deretter for å bestille utleie. Betal et depositum på kredittkortet ditt for å sikre utleie.