Hvordan beregne dimensjonsvekt

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Dimensjonsvekt gir et økonomisk alternativ for transport av uregelmessige eller tunge pakker. Flyselskaper, fraktselskaper og fraktselskaper tilbyr tjenester basert på dimensjonsvekt. US Postal Service har en fast boks for Priority Mail som sendes for dimensjonsvekt. For å spare penger, sammenlign kostnadene for fraktpakken din basert på den faktiske vekten vs. den beregnede dimensjonsvekten.

Rektangulære pakker

Veie pakken og ta målingene (avrunding opp til nærmeste tomme) i lengde (L), bredde (W) og dybde (D).

Sett inn verdiene dine i formelen L x B x D og divider innen 194 for å beregne din dimensjonsvekt i pund. For eksempel er en pakke med 20 inches i lengde, 10 inches i bredde og 15 inches i dybden 3000 kubikk inches. Del 194 og dimensjonsvekten er 15.464 lb.

Rund opp dimensjonsvekten til nærmeste pund, eller avhengig av fraktselskapet, til nærmeste nivå for fraktvekt. Så en pakke med en beregnet dimensjonsvekt på 15.464 lb blir avrundet til 16 lbs. Din fraktør kan kreve frakt med en hastighet på opptil 20 lb.

Sammenlign pakkenes dimensjonale fraktvekt med den faktiske vekten for å bestemme en økonomisk fraktmetode.

Ikke-rektangulære pakker

Veie pakken og ta målingene (avrunding opp til nærmeste tomme) i lengde (L), bredde (W) og dybde (D).

Sett inn verdiene dine i formelen L x B x D. For eksempel er en pakke som er 20 tommer i lengde med 10 tommers bredde og 15 tommer i dybden 3000 tommer.

Multipliser alt med 0,765 for å regne for en uregelmessig form. For 3000 kubikk inches vil dimensjonsvekten for en uregelmessig form være 2,355 kubikk inches.

Del den dimensjonale vekten for en uregelmessig form innen 194 for å beregne den dimensjonale vekten og runde opp til nærmeste pund. For 2,355 kubikk inches vil dimensjonsvekten for en uregelmessig form være 12.139 lb. Avrundet vil være 13 lb.

Sammenlign pakkenes dimensjonale fraktvekt med den faktiske vekten for å bestemme den mer økonomiske forsendelsesmetoden.

Tips

  • Hvis du ikke kan veie pakken på en skala, veie deg selv, og vei deg selv med å holde pakken. Vekten av pakken er din samlede vekt minus kroppsvekten din.