Hvordan beregne Total Estimated Uncollectibles

Anonim

Bedrifter kan fremkalle høyere salgsinntekter ved å tilby kundene en kort tidsperiode for å betale for varer og tjenester. Dette skaper kundefordringer, en eiendel som indikerer at et selskap forventer å motta kontanter i en kommende tidsperiode. Selv om det i prinsippet høres, vil ikke alle kunder betale penger til et selskap. Denne manglende betalingen av kundefordringer fører til at selskapene erklærer forventet utestående fordringer. En vanlig metode er prosentandelen av kredittsalg som bestemmer totale innsamlede kontoer.

Se gjennom forrige års hovedbok.

Beregn totalt kreditt salg ved å legge opp alt salg med kundefordringer.

Se på den endelige resultatregnskapet fra foregående år for å fastslå størrelsen på utestående fordringer. Dette er de samlede kundefordringer som ikke er innkrevd.

Del den totale utestående fordringen ved total kreditt salg. Denne prosentdelen er forventet skadekostnad for kommende perioder. For eksempel, hvis total fordringer var $ 1000 og total kreditt salg var $ 10.000, så er forventet tap på 10 prosent siden $ 1000 / $ 10.000 =.10 = 10 prosent (multipliser 100 for å få en prosentandel).

Multipliser nåværende kredittalg fra prosentandelen i trinn 4 for å estimere nåværende innkrevbare kundefordringer. Hvis nåværende kredittsalg er $ 15 000, så er de estimerte oppkjøpte kundefordringene $ 1500, siden $ 15 000 *.10 = $ 1500.