Slik legger du til jobb for entreprenører

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Generelle entreprenører er de som er ansvarlige for tilsyn med byggingen av en bygning. De ansetter underleverandører, for eksempel elektrikere, malere og rørleggere, for å bidra til å fullføre prosjektet. Disse underleverandørene velges gjennom en budprosess, der de gir prisen for et bestemt arbeidsområde, og den laveste budgiveren tildeles jobben. De fleste generelle entreprenører er villige til å akseptere bud fra nye selskaper som kan være i stand til å fullføre arbeidet raskere, bedre eller til en lavere pris.

Besøk entreprenørens kontor og besøk sitt planrom. De fleste generelle entreprenører avsatt et rom kjent som et tilbudsrom eller planrom, som er fylt med tegninger av prosjekter under bud. Vanligvis kan enhver entreprenør som ønsker å by på disse prosjektene se på tegningene og gi bud. Mange ganger er planene også tilgjengelige online på entreprenørens nettsted.

Få på entreprenørens budgiverliste. Ta kontakt med kontoret og spør hvordan du kan plasseres på tilbudslisten. Generelt vil det kreve at du fyller ut en "Entreprenørkvalifikasjonserklæring", som inneholder finansiell informasjon, tjenester som tilbys av firmaet ditt og bedriftens historie. Å ha denne informasjonen lett tilgjengelig kan hjelpe deg med å kvalifisere som budgiver.

Forbered budene nøye. Når du finner et prosjekt du er interessert i, grundig vurdere både planene og spesifikasjonene for å sikre at du forstår hva som er involvert. Sjekk timeplanen for jobben, da overtid og off-timer krav kan få stor innvirkning på prisen.

Send budene dine til den generelle entreprenøren. Vanligvis kan du bare sette prisen på firmaets brevpapir. Angi nøyaktig hvilke tjenester som er inkludert eller ekskludert fra prisen, slik at det er enkelt for entreprenøren å vurdere.

Gi bud på tid og som angitt. Hvert prosjekt vil komme med en bok med spesifikasjoner eller prosjektinstruksjoner som angir når budet skal forfalle, hvordan det skal formateres og eventuelle andre spesielle krav. Ved å følge disse instruksjonene nøye vil du vise den generelle entreprenøren din oppmerksomhet på detaljer og gjøre det mer sannsynlig å gi deg en sjanse til prosjektet.

Tips

  • Et av de mest grunnleggende kravene til underleverandører innebærer forsikring. Når du byder på en jobb, sørg for at du kan oppfylle de angitte kravene til forsikring, inkludert ansvar, arbeidstakerutligning og bil. Ingen generell entreprenør vil gi budet ditt en sjanse dersom du ikke oppfyller grunnleggende forsikringskrav.