Hvem regulerer kabelbedrifter?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kabelbedrifter opererer under tilsyn av Federal Communications Commission, eller FCC. Dette føderale byrået håndhever lover som skisserer de standarder som skal følges, og forskrifter som skal opprettholdes for alle kabel-, kringkastings- og andre mediaoverføringer over hele USA.

Rate Regulering

De eneste kabel-TV-prisene som er regulert av et myndighetsorgan er de for grunnleggende tjenester. Grunntjenesten anses å være en nødvendig form for informasjonsformidling. Som sådan blir det truffet tiltak av FCC for å sikre at det er rimelig rimelig for forbrukeren. Disse trinnene inkluderer å analysere lokal konkurranse for å sikre at prisene ikke er ute av tråd med nasjonal norm. I de fleste tilfeller vil kabelleverandøren selvregulere grunnleggende priser ved å holde dem konkurransedyktige med andre leverandører, slik at de faller innenfor regjeringens retningslinjer. I andre kan en lokal franchisingmyndighet - vanligvis en statlig eller lokal myndighet - være ansvarlig, avhengig av plasseringen. I New York City, for eksempel, er byrået ansvarlig for Institutt for informasjonsteknologi og telekommunikasjon. Priser for pakker over grunnleggende er ikke regulert.

Innholdsforskrift

Innholdsutsendingen over kabel-TV-nettverk er underlagt tilsyn og godkjenning av FCC. Kravene til FCC er begrenset til bestemte områder, inkludert uanstendig innhold, antall reklamer som vises under en gitt kringkasting, eller innholdet som vises på tilgang eller leide kanaler. Kabel-TV-leverandører selvregulerer selv i alle disse områdene med klassifiseringssystemer som samsvarer med nasjonale normer, ved å sikre at politiske kandidater og partier får samme dekning og lukningstid, at reklamelovene blir fulgt, og at kommersiell tid holdes innenfor grensene. FCC kan bøte kabelbedriften dersom gjeldende lover ikke følges.