Profesjonell kvalifikasjoner for en økonom

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Økonomer studerer data og trender for å gjøre økonomiske prognoser for renter, inflasjon, skatter, kostnader og konjunkturer. Økonomen kan jobbe for en bedrift, myndighet eller forskningsbedrifter for å gi analyse. En økonom må møte pedagogiske kvalifikasjoner og ha de nødvendige ferdighetene til å jobbe i feltet.

Gradskrav

De fleste arbeidsgivere krever en mastergrad eller en ph.d. i økonomi for å få en stilling som økonom. Økonomer som arbeider i et statlig byrå, kan starte en opptaksnivå med en bachelorgradsstudium. Forbundsregeringen krever at økonomister på grunnnivå har minst 21 timers økonomikurs og tre timers regnskap, statistikk eller avansert matematikk. Avanserte grader i økonomi kan også kreve et forskningsprosjekt, som gir studenten erfaring med feltet.

Forskningsferdigheter

Økonomer må ha en sterk oppmerksomhet på detaljer og avanserte forskningsferdigheter. Den enkelte må analysere data nøye for å skape prognoser for arbeidsgiveren. Forskningsferdigheter for økonomer inkluderer evnen til å tenke kritisk og løse problemer. Økonomen må bruke kreativitet og logikk når han forsker data for å gi detaljert analyse for en arbeidsgiver. Den enkelte må også ha evne til å veie og evaluere data og dens betydning.

Erfaring

Økonomer kan få erfaring med oppnådde stillinger i et offentlig byrå mens de studerer for en avansert posisjon. Etter hvert som økonomen jobber i posisjon, blir forskningsprosjektene og oppgavene mer komplekse. Statsforetak kan kreve en kombinasjon av utdanning og erfaring for å jobbe i stillingen. Avanserte stillinger med arbeidsgivere krever også erfaring i tillegg til utdanning.

Jobb ferdigheter

Økonomer må ha muntlige og skriftlige kommunikasjonsferdigheter for å jobbe i feltet. En økonom må ha evne til å formidle teknisk og kompleks informasjon på en ikke-teknisk måte. Datakompetanse hjelper også økonomen med forskning og dataanalyse. Økonomer kan jobbe alene i lange perioder, noe som krever tidsledelse ferdigheter. Økonomen må ha sterke matematiske evner til å analysere data også.