Hvordan bli medlem av en Rotary Club

Anonim

Rotary Foundation er en internasjonal klubb med rundt 33.000 steder rundt om i verden. Medlemmer er pålagt å delta på ukentlige møter, og frivillig på områder som inkluderer utdanning, yrkestrening og helse. Medlemskap i Rotary Club er kun på invitasjon, men organisasjonen ønsker medlemmene velkommen fra en rekke bakgrunner.

Pass på at du oppfyller kravene til medlemskap. Alle medlemmer må for tiden beholde eller bli pensjonert fra en ledende, profesjonell, ledelsesmessig, proprietær eller samfunnsposisjon. Medlemmene må også ha vist en forpliktelse til samfunnet gjennom tjeneste, og leve eller jobbe innen 20 miles fra klubben.

Kontakt din lokale klubb og be om å sende inn navnet ditt til medlemskomiteen. Hvis du kjenner et nåværende medlem, kan du også be dem om å sponsere deg og sende inn en henvisning på dine vegne.

Delta på flere møter for å møte andre medlemmer og finne ut mer om klubben. Hvis klubben bestemmer at du er en god kamp for deres organisasjon, vil du bli utvidet en invitasjon til offisielt å bli med i klubben.

Delta i den nye medlemsinduksjonsseremonien. Hver klubb har sine egne seremonier gjennom hele året.