Hvordan selger jeg min S Corp?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et S-selskap fordeler de fleste som arbeider alene eller i partnerskap fordi det begrenser mengden av personlig ansvar i forhold til virksomheten og dets eiendeler. Dette er noe som har en eneboliger eller et partnerskap, vil ikke gjøre for deg.

timing

Når du selger et S-corp må du tenke på timingen. Markedet må være riktig når du setter virksomheten til salgs for å få mest mulig utbytte av det. Du må vurdere din egen demografi for å finne ut det beste tidspunktet for det, og kanskje få noen profesjonelle råd i dette tilfellet.

Du bør se markedet konsekvent for å finne trender. Se på hva som skjer i næringslivet og se om andre virksomheter blir solgt ganske raskt, eller hvis de bare sitter der.

Øk verdien

For å øke sjansen for at S corp selger for en god pris, bør eierne prøve å øke verdien. Små ting som kan virke trivielle, kan påvirke verdien på en stor måte.

Begrunnelsen og bygningen skal være rene, papirene skal være i orden og alle poster skal være tilgjengelige. Arbeidstidsplaner og alt annet kan inkluderes i denne pakken. Hvis det er noen form for produktkonkurranse, bør du prøve å redusere sin påvirkning så mye som mulig før du setter S-korp på markedet. Ekstra konkurranse kan redusere verdien av virksomheten.

Selgingsprosessen

Når du har bedømt virksomheten, må du sette pris. Du må vurdere noen få ting som arrangementene for transaksjonen. Hvis det er noe som inngår i transaksjonen som betyr et fradrag for kjøperen, betyr det vanligvis at det kommer inntekt for selgeren. Dette vil da bli beskattet. Allokering av utgangstransaksjonen kan imidlertid medføre gevinst i stedet for nåværende inntekt, slik at du må velge hvordan du vil gjennomføre denne handlingen.

Å ansette en profesjonell til å ta vare på dette er en god ide som de kan gi deg råd med dette. Det er skatteregler som du må overholde, og andre regler som skal følges. Hvis ikke, kan du se på lovlige straffer. Disse reglene endrer hele tiden. Faktisk selv tidlig i 2009 har reglene endret seg med hensyn til salg og beskatning av S Corp.

Anbefalt