Hvordan legge igjen en notat for UPS

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En frustrerende situasjon kan oppstå når en UPS-pakke kommer, og ingen er hjemme for å logge på det, slik at UPS-leveringspersonen må forsøke å levere pakken en annen dag. Hvis du forventer en pakke, men vet at du ikke vil være hjemme for å logge på det, kan du gjøre noe for å få pakken på det første leveringsforsøket. Å forlate et notat for UPS sparer deg fra å vente en annen dag for levering.

Spor pakken din

Først må du få sporingsnummeret fra avsenderen hvis du ikke har fått det allerede. Spor pakken på UPS-hjemmesiden eller på UPS-sporingens nettside ved å angi sporingsnummeret til forsendelsen i feltet Sporing eller InfoNotice-numre. Ved å spore forsendelsen finner du ut forsendelsens planlagte leveringsdato.

Du kan se sporingsdetaljene dine når du har angitt sporingsnummeret ditt på UPS-nettstedet. Du kan se fremdriften i pakken din - hvor den er for øyeblikket - og den planlagte leveringsdagen.

Skriv din kommentar

Skriv et håndskrevet notat for å gi veibeskrivelse til UPS når du har sporet pakken din og lært forventet leveringsdato. Spesielt spør UPS å forlate pakken din på dørstokken, under dørmatten eller i et annet trygt område nær inngangen din. På datoen for forventet levering må du tape notatet til UPS på utsiden av inngangsdøren din før du forlater huset. Dette kan ikke være et akseptabelt alternativ i tilfeller der pakken krever en signatur, men du kan fortsatt legge notat så lenge du planlegger det.

UPS-signatur påkrevd

Noen ganger har UPS ikke noe valg når det gjelder å velge å forlate en pakke på døren din - hvis pakken krever en signatur, og du ikke er hjemme, må de pakke tilbake til det lokale leveringsnavet. Hvis pakken din krever en signatur, eller hvis du er bekymret for å forlate en pakke uten tilsyn på dørstokken din, kan du prøve å legge et notat på inngangsdøren din og spør UPS om å forlate pakken med en nabo. Sørg for at naboen du ber om å hjelpe deg, vil være hjemme om dagen for å logge på for pakken.

UPS Pakke Avskjær

Hvis du ikke har en nabo du kan stole på, eller ingen av dine naboer vil være hjemme om dagen, kan du besøke nettstedet eller ringe UPS over telefonen for å endre leveringsalternativene til ett av følgende: Vil ringe, som holder forsendelsen for pickup; Reschedule Levering, som holder forsendelsen til en annen dato; Returner til avsender; eller lever til en annen adresse.

Dette er kjent som å be om en leveringsavgrensning, og det er også et godt alternativ hvis du ikke klarte å legge igjen et notat i tide og pakken ikke ble lagt ut på dørstokken din eller hvis du vet en dag eller adresse hvor det ville være mer praktisk for deg å motta pakken om dagen. Det er verdt å merke seg at alle disse alternativene krever å betale en avgift med unntak av alternativet Will Call.

Anbefalt