Hvordan å beregne strøm vaske priser

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å vite hvordan man kan by på en trykkvask jobb, kan gjøre forskjellen mellom fortjeneste eller tap, mellom å vinne eller miste jobb, mellom slave lønn eller en komfortabel bolig. Med forsiktige beregninger vil du ikke forandre deg selv eller lade for mye. Det er to vanlige metoder for å finne ut hvor mye du skal be om når du byder på en trykkvask jobb.

Elementer du trenger

  • Målebånd eller hjul

  • Penn

  • Papir

  • Kalkulator

Tid og materialer

Ha det som forventes av deg klart beskrevet for deg. Ha det satt i skriving av hvem som inngår en avtale med deg eller skriv den ned og få ham til å skrive det.

Gå rundt på arbeidsstedet for å få en følelse for eventuelle vanskeligheter, og legg merke til at ekstra tid er lagt til jobben. Merk hvert trinn som er involvert i å fullføre kraftvaskingsjobben.

Legg opp hvor mye tid jobben skal ta, fra ankomst til arbeidsstedet for å avvike fra den. Inkluder ekstra tid vekk fra arbeidsstedet, som vil bli brukt direkte for å fullføre jobben.

Angiv hvilke rengjøringsmaterialer som kreves for jobben. Finn ut de totale materialkostnadene, inkludert rengjøringsløsninger, kjemikalier og gass for kraftvarmeren.

Angi timeprisen eller den totale kostnaden for arbeidskraft for jobben. Kombiner den totale kostnaden for arbeidet ditt og den totale kostnaden for materialene som brukes på jobben.

Square Footage

Mål kvadratfotene på hver overflate som vil få strømforbruk. Gjør det ved å måle lengden etter bredde eller bredde etter høyde.

Legg sammen målingene for like overflater. Legg til kvadratfotene sammen for alle overflater, både like og unalike. Merk eventuelle vanskeligheter med trykkvask jobben som er utover vanlige vanskeligheter.

Angi en hastighet for hvert kvadratfottrykk vasket, og om nødvendig, for forskjellige typer overflater eller vanskeligheter i å nå og trykkvaskeflater. Merk eventuelle vanskeligheter med trykkvaskejobben som er utover vanlige vanskeligheter, og ta med en ekstra flatrate for å fullføre slike vanskeligheter.