Hvordan starter jeg en nydelig levende bedrift i California?

Anonim

En nøktern levende bedrift, kjent som et edru levende hus, er en overgangs boligbygging hvor folk som har problemer med narkotika og alkoholmisbruk, kan leve en stund i et narkotika- og alkoholfritt miljø. Innbyggerne er folk som vanligvis har blitt utgitt fra et lisensiert legemiddel- eller alkoholmisbruk, og planlegger å bo i huset bare midlertidig. I tillegg til opprinnelig finansiering krever en god forretningsplan en god forretningsplan, en god beliggenhet og overholdelse av lokal sonering og andre lover.

Utarbeide en forretningsplan. Et nyktert levende hus er både et hjem og en bedrift. Og som sådan må du ha en plan for at den skal lykkes, akkurat som enhver annen virksomhet. Din plan bør inneholde en oppgaveoppgave, økonomiske prognoser, husregler og operasjonsplaner, ifølge business.gov, et amerikansk regjerings-tilknyttet nettsted som har råd og tips til bedriftseiere. Hvis du ikke har erfaring med å lage en plan, finn en profesjonell, for eksempel en konsulent eller advokat, som kan hjelpe deg. Se Referanser-delen på denne siden for mer informasjon.

Finn et passende hus i et passende område. Avhengig av hvor mange innbyggere du vil huske, må du skaffe et hus av en viss størrelse. Du må også vurdere andre faktorer, for eksempel hvis huset ligger i et område i nærheten av offentlig transport, skoler og høgskoler, helsestasjoner og steder for tilbedelse, ifølge business.gov. Når du har identifisert et område eller områder for å finne virksomheten, må du også bli kjent med lokale lovgivningslover og ta opp eventuelle bekymringer som området innbyggerne kan ha.

Registrer huset med de relevante lokale, regionale og statlige reguleringsorganer, som by og fylkeskommuner. Men med mindre ditt edrue levende hus vil gi profesjonell medisinsk eller alkoholbehandling eller gjenopprettingstjenester, er det ikke nødvendig med et forretningslisens, ifølge California-avdelingen for alkohol- og narkotikaprogrammer. Se delen Ressurser for mer informasjon om dette.

Også, må du registrere deg hos California Franchise Tax Board hvis din edrue bolig vil være et non-profit etablissement, som de fleste overgangs boligbygg i California er.

Søk om tilskudd og finansiering. Mens virksomheten din fortsatt er nylig operativ, søk finansiering og donasjoner fra staten og føderal regjeringen, regionale bedrifter, religiøse organisasjoner og andre enheter som gir hjelp til ideell drift. Finansiering fra eksterne kilder vil trolig være din edrue livsforretnings primære inntektskilde, ifølge California Social Services Department.