Hvordan bli en assisterende Sheriff i staten Florida

Anonim

Når du er interessert i å jobbe som en nestleder i Florida, bør du søke om det på en av de over 60 fylkeskommuneavdelingene. Mens de fleste sheriffs avdelinger refererer til offiserene som varamedlemmer, noen, som Miami-Dade County, refererer til dem som politiet. Startlønnen til sheriffeierne i Florida varierer mellom $ 30.000 og $ 41.000, avhengig av geografisk plassering. Varamedlemmer i Miami-Dade County tjener en høyere lønn enn de i Escambia County, for eksempel fordi levekostnadene kan være høyere og på grunn av større farer forbundet med området.

Møt alderskvalifikasjonene. I de fleste fylker må du være minst 18 for å jobbe som varamedlem, selv om noen fylker krever at du er minst 19 år gammel.

Vær en amerikansk statsborger.

Har et videregående diplom eller tilsvarende. Flertallet av fylkene krever ikke at du har en høyskoleutdanning, men å ha en tilknyttet grad kan gjøre deg mer attraktiv som kandidat.

Ha et gyldig Florida førerkort.

Pass en bakgrunnsundersøkelse. I mange Florida fylker, som Manatee County, kan du ikke ha noen misdemeanor eller forbrytelse overbevisninger knyttet til vold i hjemmet, perjury eller gi falske utsagn.

Motta en Florida Department of Law Enforcement sertifisering. For å kunne motta FDLE-sertifikatet må du bestå Grunnleggende evner Test, som er en skriftlig eksamen. Deretter må du passere Florida Basic Recruit Training Program på en treningsskole sertifisert av Florida Department of Law Enforcement eller statens Criminal Justice Standards and Training Commission. Det endelige trinnet for å motta FDLE-sertifikatet er vellykket gjennomføring av Statens sertifiseringseksamen.

Ha et år med håndhevelse erfaring. Erfaring kan omfatte arbeid som reservepolitimann eller en rettssikkerhetsoffisor, jobber knyttet til interne undersøkelser, eller arbeide med en avdelingens K-9-enhet. Når du søker om en jobb som en nestleder i en Florida sherifs avdeling, bør du allerede vite grunnleggende undersøkende teknikker, HLR, og hvordan du bruker skytevåpen, så vel som å være kjent med statlige og føderale lover.

Pass den medisinske, psykologiske og fitness evalueringen, og en polygraph test. Hvis du trenger korrigerende linser, må synet ditt korrigeres til 20/30 eller bedre. Når ukorrigert, kan ikke synet ditt være verre enn 20/100. I tillegg kan du ikke være fargeblind, og høyden og vekten må være proporsjonal. I enkelte fylker må du være en ikke-røyker, eller har avstått fra tobakksprodukter i minst seks måneder.