Hvordan leie en bil for virksomheten

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Leie en bil er en fin måte å nyte en ny bil hvert par år. Mens leasing ikke passer for alle, finner mange forretningsfolk at leasing holder en nyere bil i garasjen hvert år, og genererer noen betydelige skattefeil. Leie en bil for din virksomhet er ikke mye annerledes enn å leie en for deg selv.

Gjør litt research. Før du drar ut for å leie ut det nye kjøretøyet, gjør du en del undersøkelser online. Edmunds.com og produsentens nettsteder er gode kilder til informasjon om leiekampanjer og bilfunksjoner.

Send forhandler til e-post for informasjon om lager og tilbud. Når du vet hvilke modeller du liker, email noen forhandlere i ditt område for å få leieprisen sitater og lære om deres beholdning.

Gå til forhandleren. Når du har bestemt hvilken forhandler som har den riktige modellen, fargen og prisen for deg, må du ordne en tid for levering.

Tegn på virksomheten. Når du setter deg ned på finanskontoret for å signere for leieavtalen, må du signere alt i firmaets navn. Leiefirmaet kan kreve personlige kredittgarantier, avhengig av størrelsen på virksomheten, men sørg for at bilen blir overskrevet til virksomheten.

Ta regnskapsføreren av med en del av leieavtalen. En prosentandel av din forretningsleie kan være fradragsberettiget; sjekk referansene nedenfor for mer informasjon om hvordan du gjør dette på riktig måte.

Tips

  • Har du ikke tid til å shoppe deg selv? Søk etter en lokal bilforhandler eller personlig shopper. Disse fagpersonene vil hjelpe deg hvert trinn i veien i ditt auto kjøp for et gebyr på flere hundre dollar.

Anbefalt