Slik får du en Peddler-lisens

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Slik får du en Peddler-lisens. Så du har en dyktighet, og du vil ta den til gatene. Du planlegger å selge varene dine nedover kvarteret fra varemerken, nær karikatyrartisten. Før du spiller et sted for din gatesalgsvirksomhet, må du få et peddler-lisens. Det er tillatelse til å gjøre forretninger på gaten. Følg disse instruksjonene for å få lisensen din.

Elementer du trenger

  • Din foto sjåfør lisens eller pass

  • Firmanavn

  • Produktinformasjon

  • plassering

Finn ut hvor peddlerens lisenser er utstedt. For noen områder kan du mange søke online. For de fleste må du imidlertid gå til byrået som utsteder det som tillater det. Ta kontakt med ditt lokale handelskammer eller statens lisensbyrå for mer informasjon.

Samle sammen de elementene du måtte trenge. Hvert byrå vil be om de samme grunnleggende elementene. Når du kontakter dem, sørg for å spørre om de tingene du trenger for å få lisensen. Du vil ikke komme dit og finne ut at du mangler et dokument eller to.

Fyll ut søknaden helt. Du vil ikke bli slått ned for peddlerens lisens på grunn av en ufullstendig søknad. Se gjennom det før du setter inn, for å ta feil og unnlatelser.

Vent på tillatelsen før du tar bedriften til gaten. Ikke begynn å selge produktet før du mottar lisensen. Du kan bli bedt om å produsere bevis på tillatelse; hvis du ikke har det så risikerer du en stor fin eller verre.

Tips

  • Det er nødvendig med et peddler-lisens for gateleverandører av noe slag. Street artister kan også trenge denne eller en lignende tillatelse.