Hva er midtmarkedsforsikring?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Midtmarkedsforsikring har ikke en nøyaktig definisjon, men beskriver generelt forretningsforsikring for mellomstore selskaper. Disse selskapene, referert til som "mid-market" -selskaper, kan ha totale forsikringspremier fra $ 25.000 til $ 3 millioner eller mer i forsikringspremier. Mellommarkedsforsikringskunder kan søke mellomstore meglere og leverandører som kan forstå og imøtekomme deres behov bedre enn store leverandører.

Bakgrunn

Etter loven må alle bedrifter ha en form for forsikring. De grunnleggende kravene inkluderer arbeidstakers kompensasjon dersom en bedrift har ansatte eller eiendom og havari for å beskytte det fysiske arbeidsområdet. Avhengig av størrelsen og driften av virksomheten kan andre forsikringslinjer være nødvendige. Disse kan omfatte nettforsikring for nettbaserte virksomheter, feil og forsømmelsesforsikring for bedrifter som arbeider med kontrakter, feilbehandling for medisinske bedrifter og styremedlemmer forsikring dersom ledere er utsatt for risiko.

komponenter

Når en bedrift ser ut til å kjøpe forsikring, kan den gå direkte til en leverandør eller bruke en megler. Forsikringsselskaper skriver faktisk retningslinjene og samler premier, mens meglere er mellommenn som hjelper de to partene til å nå en akseptabel avtale. Meglere jobber for virksomheten, ikke forsikringsselskapet, for å gi teknisk ekspertise og tilby hjelp for å sikre den beste policyen for den laveste prisen. De fleste bedrifter vil bruke megler, noe som betyr at det er tre komponenter - virksomheten, megleren og forsikringsselskapet - i mange forretningsforsikringsavtaler.

betraktninger

Et stort selskap vil vanligvis velge en stor megling og et stort forsikringsselskap for å sørge for sine behov. Det vil sannsynligvis trenge mer støtte til å plassere og vedlikeholde en policy; Premiene til store selskaper kan overstige flere millioner dollar, og et stort personale er nødvendig for å administrere denne typen konto. På den annen side kan en veldig liten bedrift gå rett til forsikringsselskapet, forlate en megler, og sikre en relativt billig, enkel forsikringslinje. Et sted i midten er det "mellomstore" -selskapet, og for dette "mellommarkedet" er meglere og forsikringsselskaper ideelle.

alternativer

Som mellomstattselskap har du muligheten til å søke spesifikk mellommarkedsforsikring for din bedrift. Du er imidlertid ikke begrenset til dette. Du kan plassere politikken med et forsikringsselskap, stort eller lite, og du kan finne gode resultater. Fordelen ved å kjøpe mellommarkedsforsikring er at forsikringsselskapet kan være i stand til å skreddersy politikken til dine behov bedre enn et stort selskap. Videre, hvis du setter din bedrift med et stort forsikringsselskap, vil du være en liten klient. Med et mellomstoringsfirma vil du være en gjennomsnittlig eller stor klient, noe som kan resultere i bedre service.