Slik beregner du oppstartskostnader for en pet butikk

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Slik beregner du oppstartskostnader for en pet butikk. Hvis du tenker på å gå inn i butikkdyren, er det flere forberedelser du må gjøre. Før du legger inn en bedriftslisens eller begynner å samle lager, må du beregne oppstartskostnadene for en dyrebutikk.

Finn ut hvilke tillatelser eller lisenser som kreves for å åpne en dyrebutikk i din stat og de involverte kostnadene. Start med det lokale handelskammeret og Small Business Association.

Forskning kommersielle bygninger tilgjengelig til leie i ditt område. Leien varierer avhengig av plassering og kvadratfot. Planlegg å ha 3 måneders leie i escrow før du åpner dørene.

Ring flere kommersielle forsikringsagenter for et grovt tilbud på både ansvar og kommersiell leietaker forsikring. Vær oppmerksom på at i de fleste tilfeller ikke tap av husdyr er dekket. Hvis du har en brann, kan bare bure og salgbare gjenstander erstattes av de fleste retningslinjer.

Sjekk ut priser på bur og mat som er nødvendig for din drift. Husk å beregne nok produkter for å opprettholde dyrene du selger, samt å bygge og vedlikeholde lager tilgjengelig for kundekjøp.

Søk anerkjente dyreleverandører og finn ut hvilke priser de tar betalt for. Lag en liste over beholdningen du har tenkt å ha på åpningsdagen, og beregne kostnaden for kjøp, levering, fôring, bolig og vedlikehold av dyrene i en 3 måneders periode. (De kan selge i løpet av den tiden, men du må være økonomisk forberedt hvis de ikke gjør det.)

Estimere regningsregninger og lønnskostnader, inkludert lønnskostnader i 3 måneder.

Tips

  • Studer målmarkedet og konkurransen nøye. Dyrebutikker har vanligvis høye sviktfrekvenser, så sørg for at du har gjort din forskning og har rikelig med pengepenger før du åpner en.

Advarsel

Kjøpe aldri kjæledyr fra ubehagelige forhandlere som valpemøller. Behandlingen de gir til dyrene grenser mot barbarisk. I stedet kjøper du fra ansvarlige oppdrettere eller tilbyr lokale dyrehjem ditt sekundære sted for å adoptere levende dyr.