Hvordan pakke en homebased Cookie Business

Anonim

I gourmetkakeforretningen er en vakker presentasjon en nøkkel til suksess, ifølge Wendy Jedlicka, forfatter av Package Sustainability. Kvalitetsemballasje forbedrer produktet samtidig som du får et solid førsteinntrykk for bedriften din. Å gjøre en innsats for å levere en iøynefallende pakke med deilige informasjonskapsler bidrar til å sikre suksessen til en hjemmebasert informasjonskapselvirksomhet. Og mens dekorative bokser forblir den mest populære pakken for informasjonskapsler og kan kjøpes allerede innredet, kan andre typer emballasje også brukes til å skape varige visuelle minner for kundene dine.

Velg riktig beholder. Et bredt utvalg av visuelt tiltalende og rimelige valg finnes, ifølge Luke Herriott, forfatter av The Packaging and Design Templates Sourcebook 2. Flasker og krukker kan komme i alle størrelser og former. Metallbunn finnes i mange former og farger. De kan også komme i forskjellige mønstre og størrelser.

Gaveposer er et godt valg fordi de fleste er belagt i plast. Du kan lage et vindu i en gavepose eller linje med vevpapir og la papiret kikke ut av toppen. Oversized matlaging og suppe krus gjør gode, gjenbrukbare beholdere. Fyll bare beholderen og dekk med et stort stykke cellofan. Slips på toppen med farget bånd. Kurver - en annen favoritt form for emballasje - kommer også i forskjellige former og størrelser samt farger.

Rengjør beholderen og tørk den ut før bruk. Velg en passende metode for nøyaktig å arrangere informasjonskapslene i beholderen, for eksempel stabling, legging eller separering.Når du pakker inn mer enn en type informasjonskapsel, skiller du de forskjellige typene. Unngå å blande myke og seige kaker med sprø seg. De chewy informasjonskapslene gjør de sprøe soggy og de seige delectables vil bli sprø hvis blandet. Bruk et ark med pergamentpapir til å skille hvert lag i stedet for vokspapir eller plastfolie når du sender flere lag med informasjonskapsler sammen. Pergamentpapir er et bedre valg fordi det ikke "svetter".

Legg til en billig, men spesiell touch til beholderen med dekorasjoner. Bånd og vevpapir gjør pakkene ser vakre og enkle ut. Farget riflet papir gir et fint fyllstoff. Miniatyr kjøkkenverktøy legger til en søt og dekorativ touch.

Lag et ferie tema for informasjonskapslene. Bruker forbrukerne dem som en bursdagsgave eller kanskje en juleferiegave? Kanskje vil en forbruker presentere dem til noen spesielle på Valentinsdag. Bruk temaet for anledningen i emballasjen.

Pak pakningen lufttett. Fest etikettene til pakken tydelig merket med innholdet i pakken og anbefalt holdbarhet, instruerer Catharine Fishel, forfatter av boken "Little Book of Big Packing Ideas." Ta med firmanavnet og kontaktinformasjonen din. Lag forretningsinformasjonen din og logoen med fokus på etiketten. Du vil at kunden skal huske den kreative emballasjen og deilige informasjonskapslene, men viktigst, at du vil at han skal huske hvor de kom fra.