Fremgangsmåte for å starte et barnehage i Maryland

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du elsker barn og ønsker å åpne et barnehage i Maryland, er det spesifikke krav som må oppfylles før du søker om lisens. Lisensprosessen er lang og innebærer detaljert papirarbeid, men heldigvis kan de fleste kvalifisere. Personer som får en lisens er kvalifisert til å åpne et anlegg og tilby barnepass og opplæring til barn under 5 år.

Oppnå minimumsalderkravet. I Maryland, for å åpne et barnehage eiere må være minst 20 år gammel. Staten vil imidlertid gi en lisens til 19-åringer som har fullført en Associate-grad i tidlig barndomsutdanning.

Hold et videregående diplom eller fullføre en videregående skoleprøve.

Fullfør 6 semester timer med utdanning. Selv om en grad i tidlig barndomsutdanning ikke er nødvendig for å starte et barnehage i Maryland, krever barneverns lisensbyrå hver barnepasseier å fullføre minst 6 semester timer med tidlig barndomsutdanning. Klasser er tilgjengelig på lokale samfunnsskoler og gjennom hjemme studieprogrammer.

Har 1 års arbeidserfaring som arbeider i barnehage før du søker om lisens. Dette kan inkludere sysselsetting i barnepass eller hjemmetorget. Men de som oppnår en grad i tidlig barndomsutdanning, kan åpne et barnehage uten bransjeerfaring.

Kontakt Maryland's Childcare Licensing Agency for å starte lisensieringsprosessen (se Resources). Byrået vil utpeke en representant for å overvåke søknadsprosessen. Søkere må fullføre bakgrunnskontrollen, delta i en orientering, sende inn nødvendig papirarbeid og gi et trygt miljø for barn.

Tips

  • Barnehagskrav varierer etter tilstand.

Anbefalt