Hvordan sette opp trafikk koner

Anonim

Trafikkegler tjener mange formål med hensyn til sikkerhet. Enten du omdirigerer trafikk eller prøver å stoppe oppføring til et bestemt område, vil ordentlig organisering av de lyse oransje trafikkkeglene bidra til at hendelsen eller arbeidet blir jevnere. Ved å sette konene opp for å visuelt sende meldinger til drivere og fotgjengere, kan du sikre et trygt miljø.

Undersøk området du planlegger å blokkere ved hjelp av kjegler. Visualisere hvor kjeglene vil være og hvordan trafikken vil flyte. Visualiser også alle arbeidere eller utstyr som skal brukes. Riktig planlegging og tenkning før du setter opp kjegler er alltid et skritt som vil spare deg for mye arbeid i det lange løp.

Lær om de forskjellige stilene og formålene med trafikkkegler. Tradisjonelt er kortere kjegler 18 tommer høye. Disse er nyttige i sakte hastighetssituasjoner. De høyere 28 tommers kjeglene er imidlertid nyttige fordi de gir drivere mer tid til å reagere og sakte seg.

Plasser konesene jevnt ut for å hindre at biler krysser linjen. Nøkkelen til bil trafikk er å tydelig gjøre mellomrom mellom kjegler mindre enn selve bilen. Dette sender en melding til sjåfører at de ikke er ment å kjøre gjennom hullene, men rundt.

Ordne trafikkkegler annerledes for høyhastighets fusjon, for eksempel på motorveier hvor to baner kondenserer til en. Begynn med å plassere den første kjeglen langt til siden og gradvis flytte dem over, stram mellomrummet mellom kjegler til det ikke er plass i kjørefelt. Dette gir drivere god tid til å reagere.

Se gjennom rommet du har oppgitt for biler å passere. Kontroller at det er god plass til større SUVer og lastebiler for å passere gjennom området på en trygg måte. Prøv å kjøre en stor SUV gjennom kjeglene for å sikre at det er nok plass til disse kjøretøyene.