Slik holder du på FUN Fundraising Events: Ideas for Success

Anonim

Trenger du nye fundraising arrangementer? Ideer med FUN er nøkkelen! Lei av alt som selger og ber folk om å kjøpe, bare for å hjelpe din sak? Å øke penger bør ikke være smertefullt eller ubehagelig. Gå utover rommenes salg, bake salg, eller noen av de andre gjennomsnittlige fundraising hendelsene. Ideer om vellykkede veldedighetshendelser betyr morsomt for den personen som bidrar med pengene. Finn ut noen nye og underholdende måter å samle inn penger på.

Ha en turnering som en av dine fundraising hendelser. Idéer for turneringer inkluderer alt fra golf, bowling, bingo, monopol, eller til og med en varmekjøttskonkurranse. Husk at en turnering skal ha 3 viktige elementer: En avgift for å delta, delta og en premie for vinneren. Ikke glem å annonsere.

Ha en stille auksjon i forbindelse med en te. Gjør dette på en søndag ettermiddag på et kjent sted. Lag opp ark for budgivere å skrive sine bud på. Ha folk i din veldedighet donere elementer, for eksempel husholdningsartikler eller kunstverk. Mange kjøpesentre vil donere te, sukker, is og til og med snacks for en veldedighet. Bruk elementene og få flere organisasjonsmedlemmer til å rotere som servere.

Ha en høstfestival, vårfling eller sommerkarnival. Dette er flotte fundraising arrangementer. Ideer for disse morsomme hendelsene inkluderer aktiviteter som ansiktsmaling, en cakewalk, månehopp og andre rimelige aktiviteter og rides. Oppgi en portpris eller kreve et sett antall billetter per aktivitet. Charge for billetter.

Vert en kvinneløs eventyr. Menn og tenåringer frivillig å være i en skjønnhetskonkurranse, komplett med høye hæler og sminke. Bruk dommere, akkurat som du ville en vanlig skjønnhetskonkurrent. Oppgi en fast pris for å komme inn i døren. Se tilleggsressursen nedenfor for fullstendig detaljer.

Vert for et kjøpsbytteparti som en av dine innsamlingsarrangementer. Ideer for denne hendelsen inkluderer å ha hvert par kjole som den andre partneren. Menn kle seg som deres koner, komplett med parykk, sminke og smykker. Kvinner kle seg som kjærester, ektemenn eller datoer, med parykk, skjegg, bart osv. Oppgi en fast pris per par og gi en premie til det beste kostbare paret.