Beste hjemmeforretninger for menn

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Etter hvert som arbeidsmarkedet fortsetter å forandre seg og utvikle seg, begynner mange nye karrierer med hjemmebaserte bedrifter. Hvis du er en av de som ser etter en ny start, er det noen av de mest populære og vellykkede hjemmebaserte forretningsidéene for menn.

Business Coaching og Consulting

Hvis du har ekspertise i en bedrift som kan hjelpe andre, kan du bli en forretnings trener eller en konsulent. Forretningsførere har vanligvis erfaring med ledelse eller annen spesialisert dyktighet og ansettes for å feilsøke andre virksomheter.Du kan til og med bli en sertifisert forretningsbuss gjennom et program levert av International Coach Federation, som også gir en coach henvisningstjeneste. Å være konsulent involverer vanligvis rådgivning til andre bedrifter eller jobber for dem som en uavhengig entreprenør. Uansett kan du enkelt kjøre denne typen virksomhet ved å bruke ditt hjem som kontor.

Rengjøringstjenester

Rengjøring er en av de mest populære hjemme-baserte virksomheter. Noen av landets mest vellykkede franchiserer spesialiserer seg på rengjøring av kommersielle bygninger. De inkluderer Jani-King (rangert som nr. 1 hjemme-basert franchise av Entrepreneur Magazine), ServiceMaster Cleaning and ServPro. Og det er tepperengjøringsfranchiser som Stanley Steemer og Himmelens beste teppe og møbeltrekk og rengjøring og vedlikehold av hjemmet som Furniture Medic. Disse franchisene krever en forhåndsinvestering, men også med trening og et bedriftsstøttesystem som hjelper deg med å komme i gang.

Mobilbedrifter

Mange mennesker vil at du skal komme til deres hjem eller virksomhet for å tilby tjenester som vanligvis gjøres i en detaljhandel. Det har ført til sterk vekst i mobile virksomheter. En av de mest populære er mobil kjæledyr grooming, som krever et kjøretøy og litt erfaring i grooming kjæledyr. Det er også en økende etterspørsel etter mobilmekanikere som i hovedsak bringer en bilverksted til enkeltpersoner som trenger bilen fast, men ikke kan komme til en bensinstasjon. Og det er franchise muligheter i auto spesialitetskategorier som Oil Butler International for mobil oljeskifte, Pop-A-Lock for mobil låsesmed og veibeskrivelse og Doctor Vinyl & Associates for mobil innvendig bil reparasjon. Informasjon om hva som trengs for å komme i gang i disse franchisene er tilgjengelig på deres nettsider.