Lover for å åpne en seng og frokost i Texas

Innholdsfortegnelse:

Anonim

De svært tingene som kan gi en flott beliggenhet for et bed and breakfast i Texas, som et pittoresk område, et trygt, boligområde eller et historisk sted, må også være nøye oppmerksom på lokale og fylkeskommunale bestemmelser og lover angående Åpne plass, trafikk, parkering og tegnbegrensninger. Texas har en statlig organisasjon, Texas Bed and Breakfast Association (TBBA) og flere regionale organisasjoner for å styre nye og til og med erfarne innkeepers gjennom labyrinten av regler og forretningspraksis fra bokføring til markedsføring som gir en vellykket og lønnsom bed and breakfast-operasjon.

Historie

Bed and breakfast fortsetter en langvarig amerikansk tradisjon for å tilby rom til leie til reisende. I løpet av den store depresjonen vil huseiere sette ut et "gjest" -skilt, og reisende kan betale så mye som $ 2 for et rom, billigere enn et hotell i depresjon, og en inntektskilde for verten.

I årene etter andre verdenskrig besøkte mange amerikanere europeiske bed and breakfasts og fikk ideen om å leie ut rom og tilby frokost til reisende, men ideen om å bruke historiske eiendommer begynte ikke å ta på før National Historic Conservation Act of 1966 gjort det mulig å registrere og bevare viktige distrikter, steder og bygninger, og skattereformloven fra 1976 ga skatteincitamenter for å gjenopprette historiske strukturer og gjenbruk dem.

Tidsramme

Moderne bed and breakfast-operasjoner i Texas utviklet seg sakte, og så sent som i 1997 oppdaget en undersøkelse fra University of North Texas at mens 60 prosent av eier / operatører visste om statlige lover som hotellskatt, visste halvparten eller færre om fylke og by forskrifter som sonering, helse, bygg og brannkoder.

betraktninger

De som ønsker å åpne en seng og frokost, kan finne statens lover eller vedtekter på det lokale biblioteket. Fylkesmannen kan hjelpe til med å finne de lokale forskriftene som ville gjelde for en B & B, slik sonering, helse og brannsikkerhetslover. En høring før et lokalt sonekort kan være nødvendig, slik at en B & B-operatør kan forklare hvor mange gjesterom som er involvert, hvordan det vil påvirke utseendet til nabolaget, parkering, trafikk, utvendig belysning og skilting.

Ekspert Insight

Texas Bed and Breakfast Association (TBBA) tilbyr en omfattende ressurshåndbok for $ 75 med tittelen "Innkeeping in Texas." Denne håndboken dekker alt som trengs for å starte en bed and breakfast i Texas - grunnleggende forretninger, småbedriftslån, bokføring, ratingorganisasjoner, nyhetsbrev og myndigheter (med telefonnumre inkludert). Det inkluderer også hva en B & B-eier trenger å vite om Texas Health & Safety Code og "Americans with Disabilities Act" (ADA), skilt for å legge inn rom for begrenset ansvar og rompriser. Guiden dekker lisensiering, avgifter og avgifter som er spesifikke for Texas, samt føderale krav, forsikring, markedsføring og informasjon om håndtering av leverandører.

betraktninger

I motsetning til Texas Bed and Breakfast Association Resource Manual, kan tilgang til Innkeeper's vedtekter for alle 50 stater koste $ 49 for nettsiden informasjon eller $ 99, for utskrifter, uten Texas lokal veiledning inkludert.