Gjennomsnittlig lønn for en jaktguide

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Jakt og fiske guider ledergrupper på ekspedisjoner, ofte spesialisert i egne interesser. Lønnen til en jaktguide er avhengig av flere elementer. Disse variablene spenner fra erfaring til antall grupper ledet. En jaktguide bør være en erfaren jeger, kjent med terrenget hvor han vil jobbe, med lyst til å jobbe med en rekke kunder fra mange bakgrunner.

Arbeidets natur

Jaktguider kan sørge for transport, utstyr og forsyninger for kunder som bruker hester, båter eller terrengkjøretøy. Guider kan tilberede måltidene til klientene og ta vare på dyr, som hester eller muldyr. Veiledningens lønn eller timelønn er knyttet til antall plikter han er ansvarlig for. Ifølge økonomisk forskningsinstitutt, gjennomsnittlig lønn for en jakt guide varierer mellom $ 25.000 og $ 30.000.

Sysselsettingstype

Freelance jaktguider angir vanligvis sin egen avgiftskalender, styrer inntektene sine gjennom forhandlinger med sine kunder. Guider som er ansatt av bedrifter, blir vanligvis betalt $ 75 til $ 150 per dag. Nye guider, enten selvstendig næringsdrivende eller veiledere ansatt av et selskap, kan forvente å tjene rundt $ 11000 sin første sesong.

kvalifikasjoner

Erfaring er det primære fokuset på jaktguide og en veileders lønn vil reflektere hans erfaring. Men ifølge John Race, direktør for Northwest Mountain School, er utdanning og kurs som Wilderness First Responder og nødvendig statsgodkjenning viktig, og han ville ikke ansette en guide uten disse typer kvalifikasjoner. Til slutt er det jaktopplevelse kombinert med ønsket om å veilede og undervise kunder som vil sikre suksess som jaktguide.

betraktninger

Jaktguider tjener ikke så mye penger etter 10 års erfaring enn de fleste akademikere gjør i de første par årene i arbeidsstyrken. Denne jobben krever å jobbe hardt og være borte fra familie og venner mer enn de fleste yrker. Payscale.com rapporterer i 2011 at lønnsområdet begynner på $ 19.000 og topps ut på $ 41,000. Det er sesongarbeid og mange guider tar på seg andre jobber i lavsesongen.