Slik beregner du landedekostnad

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Landed kostnad refererer til kostnaden for frakt varer fra opprinnelse til deres endelige destinasjon. Hvis en gummi ducky er laget i Kina og solgt til den endelige kjøperen i USA for 8 cent, kan denne prisen ikke inkludere transportkostnaden, med mindre det er arrangert av selgeren. Forsikring kan eller ikke inkluderes i transport. De andre kostnadene kan omfatte toll og lokal lastebiltransport.

Legg til kjøpesummen og kostnaden for forsendelsen. Be speditøren som håndterer forsendelsen dersom forsikring inngår i forsendelsesgebyret. Hvis ikke, legg til kostnaden for å forsikre forsendelsen.

Bestem tollavgifter, avgifter og avgifter for forsendelsen. Hvis forsendelsen kommer til USA, er US International Trade Commissions harmoniserte tariffplan tilgjengelig online (Se Resources). Skriv inn artikkelen, som leker. Bruk popuplisten for å finne den videre beskrivelsen av det aktuelle elementet, og klikk på elementskoden for ytterligere informasjon og en pris.

Del totalprisen på forsendelsen med antall varer i forsendelsen for å bestemme den landte prisen per enhet,

Tips

  • Den harmoniserte tariffplanen er tilgjengelig for nedlasting som en bærbar dokumentfil (PDF) eller som en trykt bok på 3 122 sider.

Anbefalt